@Artemission зелената маскара која е? Вака добар ефект има колку што можам да забележам. Патем убава кожа имаш.
CoverGirl Clump Crusher но за жал ја нема тука. Ја нарачувам од eBay или ми ја носат од Канада и постојано имам на залиха. На слика без везе изгледаат трепките, а и не знам да се наместам, во живо многу поубаво личат. Со години ја користам, иако измеѓу знам да протнам други ко за проба, но пак се враќам на оваа.
Mac Studio Fix Fluid течна пудра Catrice liquid camouflage коректор Max Factor камена пудра Too Faced бронзер Sleek Solistice хајлајтер Anastasia Beverly Hills Modern Renaissnce сенки Makeup Revolution Flawless Matte сенки Golden Rose Teracotta златна сенка 134 Nyx Eyebrow Gel Brunette Aden течен туш Mac Ruby Woo кармин Bourjois руменило 95
што дава таков убав сјај на јаболкниците, со кој производ е доловено тоа? преубаво и едноставно. Лајк ит
Со хајлајтер и со руменилото на Bourjois кое што содржи светки. Деновиве ќе постирам со каква четка го нанесувам руменилото и баш таа четка го дава тој соединет ефект.
-Пудра мејблин 110 и 220 мешани -Веѓи 307 гр моливче -Бронзер катрис -Руж мур -Хајлјтер мур -Кармин гр течни мат (неколку нијанси измешани) -На очите имам ставено руж и бронзер.
Фала ти ја нарачав од Али, ми фати око па сакав да ја пробам. Има убави нијанси, но не ја користам за секој ден
Спојлер: Користени производи Сум заборавила да ги сликам моливот за веѓи (Maybelline) и маскарата за веѓи (Essence) како и фиксаторот за шминка на Essence.
@Irreplaceablee мислам да направиш инстаграм профил (ако немаш) каде што ќе постираш слики од шминката. Верувам дека за брзо време ќе бидеш забележана