користени продукти- Сенки за очи- Catrice- absolute rose, молив за очи- Авон, Макара-Авон, Туш за очи- Авон,
Лице: прајмер од Аура, пудра мешано Ингрид идеал мат и Катрис ХД, бронзер на Аура и хајлајтер прво течен од Аура, па во прав исто од Аура од линијата Сити лајт. Очи: туш Голден Роуз, сенка дуо за веѓи на Аура и некоја сенка без име , маскара на Голден Роуз, молив за веѓи S-he. Усни металик кармин на Катрис.
-кармин 13ка гр течен -пудра лореал тру меч -сенките се од истата палета на кетрин(знам дека ја напнав) -златната сенка е течна сенка на есенс
Јас мислам дека не си требала да ги мешаш пудрите, резултатот довел до тоа да ти се истакнат порите и плус да не ти одговара нијансата. Не знам, можеби си сончана па изгледа дека двои кај вратот. Навистина сум видела подобро слики од оваа. Не ми се допаѓа што искочило од мешањето на пудрите.
Гарниер бб крема Есенс коректор stay all day Есенс luminous бронзер и хајлајт Есенс руж 30 rose me up Alverde brow gel Davis сино моливче за очи Rockn' curves маскара Есенс кармин matt matt matt 04
Јас би сакала да ве замолам за производ да не пишувате ист од претходната слика зошто повеќе сте и не ве памтиме што користите, туку напишете кој е. Фала многу
@marta993 се мислам што да ти напишам многу убави црти имаш и пример си дека шминката треба да служи да ги истакнеме убавите линии на лицето. Сакав да те прашам што користиш за нега на лицето, од креми, лосиони, маски и слично? Да не ја полнам темата со непотребни прашања, пиши ми лп кога ќе можеш.
Ne.. prema mene bash ubavo si napravila poveke go otvara okoto odozdola crno molivche a ne vo vnatreshnosta(ubavo stoi i vo vnatreshen del crno molivche no ako se ima krupno oko na pr mene mi stoi i vnatre crno bidejki krupni ochi imam) . Inaku vo vnatresen del poubavo e belo moliche go otvara okoto i koga ke pominesh posle so crno ili sivo odozdola go naznachuvash ushte tolku okoto doagja krupno. Taka se shminkaat za izgled barbi, kako Dakota Rose i isto na ovoj nachin gi izrazuva krupnite ochi a istoto i jas do pravam odsekogash vaka se shminkam
@kim.k Ми фалеше во темава прекрасна ти е шминката. Баш го гледав серум/прајмер на Catrice ама не го купив а паковањето многу ми се допадна. Задоволна си? Има некоја разлика со него или без него?
Фала ти За прајмерот па онака, кога ќе ставам пудра над него се губи скоро сјајот, а иначе остава некој tacky feeling не знам на наше како да го објаснам Според мене е просечен, далеку е од лош за мене ама па не е и нешто неопходно
Од инстаграм ми останала сликава со хаштагот, друго немам. Производите користени ми се исти ко на сликата погоре само имам моливче од авон плаво во замена на туш (мерак ми беше малку да сменам пошо се само црн туш ) и карминот е гр бр 115 Види го прикачениот фајл 345241