@sorbet карминот е MAC Whirl @ванилала многу е сличен со прајмерот на Garnier, да не речам ист. Убаво го измазнува лицето, пополнува пори и остава како некој површински рамен слој. Јас ставам само во пределот околу носот и челото па единствена 'мана' е што морам одозгора пудрата само со сунгерче да ја нанесувам зошто со четка мене ми се лизга и не изгледа рамномерно. @ph.orhideja благодарам Од вчера на Виноскоп. Спојлер: Користени производи
Користени продукти: Пудра: Catrice - All matt plus Кармин: Golden Rose Liquid Matte Lipstick 13, Golden Rose 24 (мешани), Essence lipliner 15 ( Honey berry) Веѓи: Essence - make me brow duo Essence eyebrow designer 01 Трепавици: Essence lash princess Руменило: Essence duo blush Спојлер Ми искочи бубулица
Јас не светнувам ама тоа е зашто немам мрсна кожа. Ако има некој друг со мрсна кожа што ја користи нека ти каже, мојата е повеќе накај сува
Наједноставно. Garnier BB cream Miss Sporty течен коректор Rimmel Stay Matte камена пудра Avon mark гел за веѓи Miss Sporty маскара, жолтата Кармини Авон Marvelous Mocha и Golden Rose br.99 помешани Фиксатор Golden Rose
Не сеуште ја тестирам со база, без база, долготрајност со камена без камена пудра, ама прв впечаток имам позитивен многу свежо изгледа на лицето.