Генерално веѓите секогаш ти се супер средени, ама на последнава слика се премногу темни. Огромна разлика има од нијансата на моливот/гелот што си го користела на претпоследната и последната слика. Овој на последната слика, дефинитивно не ти одговара. П.С. Доколку моливот/гелот е ист, тогаш веројатно е од светлото и поради тоа што си сликала само дел од лицето.
Гарниер прајмер Римел lasting finish 25h пудра Коректор на Essence stay all day 16 Фиксатор на Essence all about matt Трио на Rimmel во нијанса coral glow Руж на Essence rose me up Alverde гел за веѓи Moonlight хајлајтер на Aura како сенка Црно моливче на Manhattan + црна сенка Bourjous маскара Volume Glamour Essence matt matt matt 04 кармин + Golden rose течен кармин 08 Фиксатор на Балеа
Производи: Коректор: Catrice Camouflage Ајлајнер: Golden Rose Маскара: Maybelline Lash Sensational (иако кај мене маскарата никогаш не се познава) Кармин: Измешани се Golden Rose дебелото моливче number 06 , Essence 08 Red Blush и Aura Matte 605.
Kako postignuvas senkive na mur da ne se pretopat edna vo druga i da se poznavaat ubavo? Mene bas ova so ti pisav mi se alucuva i na kraj ispaga kako so exna senka da sum maltene nasminkana
Треба да се ставаат сенките една до друга, не една врз друга. Јас ги обожавам сенкиве на мур, предобри се. Не знам како да објаснам со зборови, гледај видеа на јутуб, ќе ти стане многу по јасно.
Шминкава нема да ја коментирам пошо е ептен минимална, ама морам да ти кажам дека шишки и темна коса ти стојат многу подобро отколку фризурчево на првата слика.
Се извинувам што не се гледа добро, со лоша камера е сликано..Сенките не се доловиле ич, имав нежно розова со сребрена на внатрешниот агол од окото Спојлер Секогаш со истите шминки се шминкам, ги имам неколку пати пишано па да не се повторувам на секое