@Yowannty ја земав од Ramstore Mall, штандот на Inglot (ако ме прашуваш за течната). Пудрата во прав на RCMA ја нарачав од овде.
Морав да ја фокусирам позадината за да ја доловам бојата на пигментот. -сенките се мур -пигментот е kryolan
Rimmel Lasting finish 25 hours Catrice 090 Allez Les Bleus моносенка Aura moonlight хајлајтер Aura 614 emergency call
Морам да те пофалам за веѓите Многу подобро ти стојат вака, баш значителна разлика ти прават во ликот, некако ти ги омекнуваат цртите и визуелно ги прават помалку забележливи “паднатите” капаци. Баш ми се допаѓа промената
На претходните страници имам пастирано што користам истото е се Само тушот е течен кармин на Гр бр. 20 мислам. За контур la girl pro.
Мислам дека би изгледало подобро со вештачки трепки, ама јбг Спојлер: Користени продукти За лице: Aura Correct Me concealer - 303 Caramel Cream Golden Rose longstay matte foundation - 06 Golden Rose longstay matte face powder - 06 Golden Rose contour powder kit Golden Rose mineral terracota powder - 08 radiant highlighter Веѓи: Mels палета со три сенки - црната сенка Очи: Golden Rose eyeshadow primer Makeup Revolution - Fortune Favours the Brave Golden Rose eyeliner - No. 301 Rimmel - Extra Super Lash mascara Уста: Golden Rose lipstick - 52 Финиш: Golden Rose makeup fixing spray
Малку поспано изгледам ама петок е Денска слика, со природно светло. Спојлер Спојлер: Користени производи Пудра Maybelline Fit me Коректор Maybelline age rewind Камена пудра Rimmel Stay Matte Сенки Zoeva Cocoa Blend Маскара CoverGirl Веѓи Maybelline brow precise молив и Essence brow gel Бронзер, руменило и хајлајт Inglot Кармин Trend it up 420 matte
Ima golema razlika od prethodnite sliki dali e do podlogata ili pudrata.Na ovaa slika prv pat vaka ti se poznavaat porite .Izvini za mislenjeto pozdrav
@Kjara15 немам совршено мазна кожа На денска светлина се' се гледа без разлика каква подлога или пудра користам
Одамна ме немало тука Веѓите не ги земајте за обзир, оти ги пуштам. Спојлер: Продукти Пудрава си е океј, ама на блиц особено или комбинација блиц + јако светло многу бледа ме прави, а не е воопшто така.
Спојлер: Користени продукти Лице: Aura Correct Me concealer - 303 Caramel Cream Golden Rose longstay matte foundation - 06 Golden Rose longstay matte face powder - 06 Golden Rose contour powder kit Nuobeier ball blusher - 04 Golden Rose mineral terracota powder - 08 radiant highlighter Alverde rouge tint & highlighter - Vintage Pink Веѓи: Mels палета со три сенки - црната сенка Очи: Golden Rose eyeshadow primer Makeup Revolution - Fortune Favours the Brave Rimmel - Extra Super Lash mascara Уста: Golden Rose liquid matte lipstick - 15 Финиш: Golden Rose makeup fixing spray
@Artemission , во неколку наврати ја отварам темава кога ти постираш слики, и секогаш доаѓам до ист зклучок. Личиш на Додевска од 24ТВ. Ептен. И одлично се шминкаш. @MagsDestiny и @1209 , девојки имате многу убави црти и одлично ги нагласувате. Морав да пишам.