Сега кога пребаруав за слика видов дека сум го згрешила идентитет на личноста. Знам дека случајно еднаш ја гледав како ја води Македонија Денес на телвизија 24, и после неколку дена кога менев канали на самиот крај од истата емисија прочитав кој е водител па мислев дека открив како се вика. Ама се менат неколку водителки на емисијата изгледа. Па точната водителка се вика Мартина Костовска. Еве видео со водителката во спојлер, само тоа успеав да најдам на страната на телевизијата. Спојлер Сликава е скриншат од видеото. Нареден пат ќе си молчам подобро.
@Snow-Star срцка си, ме изнасмеа За момент ме преплаши дека ти личам на Берта Додевска и си викам дај да прашам да не грешам душа и се нервирам
Јас мислев дека се вика Александра Додевска, па кога побарав низ страната сега видов дека нема никаква линост со тоа име туку има водителка Анета Додевска. Значи ептен голема утка. Тоа е сѐ што треба да се знае за мене при поврзување на имиња со фаци. Инаку стварно ми наликуваш на Костовска. Само што јас цело време не сум знаела на кој поточно.
Лоша предна камера користени продукти: прајмер аура seventeen time + пудра камена rimel stay mate моливче за веѓи есенс бронзер есенс sun club хајлајтер аура сенки мф 01 opulent nudes туш гр, маскарс боржуа twist up wolume, кармин гр течен бр 23
Малку есенски. Боржуа хелти микс. Руменило Флормар-sun kissed Кармин Голден роуз како молив што се оние бр. 21. Туш на Кетрис тврда четка.
Користени продукти: Течна пудра катрис хд Камена пудра од аура Маскара: Мис спорти жолтата Туш- есенс со плаво капаче Кармин- гр велвет матте бр 18
Bourjous healthy mix Essence stay all day коректор Alverde 01 apricot руменило Rimmel rockincurls маскара Wet n wild megalast spiked with rum кармин
@Elena1001 редовната цена е 1600 денари, но имаа 40% попуст на две нијанси последен пат кога проверив.
Течна пудра Mac Studio Fix Fluid Камена пудра Golden Rose Longstay Бронзер Too Faced Хајлајтер Sleek Solistice Трепки Ebay Mink Lashes Сенки Too faced Кармин Mac Ruby Woo Веѓи Freedom Brow Pomade
@Rose96 Шминката безпрекорна како и секогаш, ама нешто веѓите ми бодат очи. Чинам дека не ти беа вакви, и баш ти се воодушевував на средените веѓи ама на сликава некако ми се ту мач. И должината и дебелината и тоа пренагласено закривување на средината. Шминката одлична!
Чинам има мали капаци и еднаш кажа дека се средува тоа, може до тоа е,мене ми се супер веѓите дава ефект на поголеми очи.
@manja666 Кога ја видов фотографијата истото го помислив што имам направено со веѓите ама фала богу само на фотографијата е така, со дебелината се согласувам треба малку послаби да ги оставам, а формата е добра како и секогаш што ја имам. И да фала многу.