Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade/Medium Brown Малце е поскапо, ама ми трае веќе 2 години, и ќе имам и за уште 2
Ова е пред да нанесам пудра, руменило, хајлајтер. А веѓите нешто ми опаѓаат, ќе треба да ги доцртувам. :/ Користена шминка sleek makeup palette i-divine sunset. Маскара bourjois push up volume glamour и туш од авон true colors. Кармин авон bold bordeaux измешано со лабело.
Фала Епа вака карминчево е измешано од две нијанси на golden rose и bh па одпосле само одозгора нежно поминав од карминчево на авон еве на сликава кои се нијансите. Се трудев да добијам боја како моливот Спојлер Ако некоја знае карминче течно како моливчево нека ми пише лп..
Многу ми се допаѓа овој стар класичен стил на шминка. Многу убаво си ги истакнала твоите црти на лицето а карминот те освежува и ја истакнува твојата ведрина. Браво ако се шминкаше сама.
Catrice HD пудра и коректорот на Catrice Essence бронзер и руменило Хајлајтерот Rimmel trio Coral glow Oriflame моносенки Manhattan тегет моливче за очи Alverde гел за веѓи Essence rock n doll маскара Essence 04 matt matt matt Спојлер кармин измешан со Golden rose 10 креон кармин Golden rose фиксатор
Види го прикачениот фајл 357102 Сите користени производи од претходно само маскарата ја сменив, овојпат е од Catrice црвена паковка Види го прикачениот фајл 357098
Од кога почнав на работа да одам воопшто немам време да ставам некоја слика и се шминкам се вака обично , зошто сабајле ме мрзи да станувам рано да се шминкам левата слика е пред една недела за вечерно излегување *маскарата што заборавив да ја сликнам е на Bourjois ultra care - таа ја имам користено на левата слика. На десната слика, ставив од Бенефит одвај еден слој бидејќи навистина долги и мн. Волумен им дава на трепките, а за преку ден баш не ми се допаѓа таков резултат
Face: Bourjois 123 perfect foundation 53 La girl pro concealer orange Catrice concealer 020 light medium Anastasia beverlihils hajlajter Alverde blush 07 flamingo Eyes: Radiant eyebase Catrice concealer 020 light beige Kylie eyeshadows Maybeline colorrama eyeshadow 502 Goldenrouse eyeliner Avon true color eyebrow sofrt black Maybeline and wet'n'wild mascara Lips: Melem Golden rouse velvet matte 03 Nyx lipliner 858 Malena liquid lipstick 128 *Се извинувам за англискиов, смртт ми е да пишам од телефон на македонски.
Max factor Healthy skin Harmony - течна пудра L.A. Pro coverage concealer - коректор Inglot - пудра во прав Max Factor Bronzer Sleek highlighter Bourjois руменило Anastasia Modern Renaissance сенки Freedom Brow Pomade - веѓи Loreal - Super Liner Aliexpress- трепки Max Factor - сјај за усни
Спојлер: Користени продукти Catrice HD, Catrice camouflage, Alverde гел за веѓи, YSL 4 colour harmony for eyes сенки, Essence rock n doll маскара, Essence бронзер, хајлајтер Rimmel coral glow, Golden rose кармин креон број 18