На Freedom помадата што ја имам јас е скоро иста во текстурата со таа на ABH имав баш прилика да ги споредам па пред да ја купиш таа на ABH пробај ја оваа многу поевтина е а добиваш многу сличен производ. @India Фала ти многу
Ова ми е од сајтот на Aнастасиjа www.anastasiabeverlyhills.com, а наредното ќе си го нарачам преку Бјути беј www.beautybay.com
Вештачки трепки се, кај што бев на професионална шминка последен пат ми ги ставија, и стварно се добри
Совршена во секој поглед. Преубаво се шминкаш, ама самата убавина што ја поседуваш прави за секоја шминка да ти стои совршено
Сум те приметила, на усните секогаш имаш моливче потемно од карминот. Јас би ти рекла да ги црташ со моливче во иста боја, а ако веќе ставаш потемно, поубаво ќе изгледа изблендано со карминот како омбре . Останатото е прекрасно . Каква пудра имаш ставено?
@Bebulleee Спојлер Кога ќе тапнеш на знамето ќе ти се отвори да си избереш валута. Вака е од телефон, сигурно е слично и од компјутер. Можеш и на Гугл да си пресметаш колку ќе те фати, само пиши gbp to eur.
Спојлер: Продукти Сенките се мур Римел мис спорти жолтиот Пудра лореал стаклено шише Вронзер есенс Руж мур Хајлајтер вет н вилд Веѓи моливче голден роус
@Rose96 ако не се лажам го користеше NYX brow gel нијанса brunette. Дали е ист со нијансата од Freedom brow pomade што ја користиш сега? Сакам да порачам, но не им верувам на нијансите од слики.