Јас па цело време ја мислам таа на фридом е, не спазив дека е на мур а и не знаев дека и двете имале помади. Фала ти.
Дека одамна се немав нашминкано. Тејлор Момсен ме инспирира Истите продукти ги користам секогаш немам ништо ново.
Спојлер: Користени продукти пудра rimmel lasting 25h, коректор Catrice, транслуцентна пудра s-he, руменило и бронзер Essence, хајлајтер Rimmel coral glow, гел за веѓи Alverde, сенки wet n wild Au naturel и пигмент од Алиекспрес, црно моливче Орифлејм, маскара Essence rock n doll, кармин ГР креон број 10 и сјај Gosh, сетирачки спреј Balea
По доооолго време.... Спојлер Спојлер Спојлер * Се измачив со камерата, не можев да доловам се што сакав ....
Ептен ми се допаѓа, шминкава по мој вкус, а тушот перфектен Не сум те забележила до сега во темава или сум грешка ама како и да е ставај почесто слики, предобро се шминкаш
Спојлер: Користени производи пудра rimmel lasting 25h, коректор Catrice, транслуцентна пудра s-he, руменило, бронзер, хајлајтер и сенки ( Meis пигменти) Makeup revolution Euphoria bronzed, гел за веѓи Alverde, моливче за очи виолетово Davis, , маскара Essence rock n doll, кармин ГР Metals креон број 06, сетирачки спреј Balea
Задоволна сум и од двете Имам мрсно лице и подлогата ми е супер погодена, не засветувам брзо и кожата ми ја измазнува перфектно. А сјајчето иако е мат, не се ,,цементира’’ на уста и тоа многу ми се допаѓа бидејќи не ми пука устата после нанесувањето