Повели Инаку овие ги имам уште од претходната година така што можно е да ги немаат затоа што ги менуваат. Како и да е, и да имаат слични на овие земи ги нема да згрешиш
Ако мислиш на долната водена линија, имам ставено бело моливче но заборавев да го сликам. На Голден Роуз е.
Задоволна ли си од фирмава? Имам и јас неколку сенки од овој бренд, ги купив кога експериментирав различни изгледи но скептична сум за состојките во нив и ретко ги користам.
Па јас од овој бренд ја имам оваа и уште една палета со поживи бои. Не ги користам за секој ден, ептен кога сакам да додадам некоја поинтересна боја или шимер. До сега не сум имала никаква иритација или црвенило на очите, а што се однесува до нивната долготрајност, задоволна сум.
@IM.TMKQ Истото можам да го кажам и јас. Потемните бои им се добро пигментирани и долго траат, но не ги користам секојдневно, светлите не се ни познаваат, барем тие што ги имам јас. Језиво ми е и мене, страв ми е од состојките, и не би сакала да ми се во контакт со очите нон стоп. Но, за тие пари, и баш заради тоа што ќе ги користам 5-6 пати во годината се ставам на ризик. Не ми вреди да земам скапи сенки и на крај да им помине рокот, а јас сум ги искористила 10 пати преку сила.
Очите баш убаво нашминкани Долната усна малку повеќе ја имаш доцртано или пак така изгледа на сликата
Спојлер: Продукти Продукти: -soph мур палета -гр моливче за веѓи -есенс ајлајнер -пудра лореал измешано со импала бруклин -коректор аура и катрис -бејк банана пудра мур -камена пудра римел -маскара мис спорти -хајлајтер wet n wild -руж мур -кармин авон
Спојлер: Користени продукти Гарниер бб крема, Есенс коректор stay all day 16h, транслуцентна пудра Аура, бронзер Есенс и руменило rose me up Есенс, моливче за веѓи ГР 307, на очи бронзерот Есенс, моливче црно Орифлејм, маскара Bourjous push up volume glamour, сјај за усни Есенс 10 dress up your lips
Сега гледам дека влакненцето ми забегало. Пудрата е на Ревлон, а сенките на Сефора и Mur. Останатото е исто.
Сенки - Inglot i too faced Трепки - Aliexpress Mink Lashes Туш - Deborah 24h Бронзер - too faced Руменило - Inglot не ми текнува број Хајлајтер - Aura paleta Кармин - wet n wild Веѓи - Freedom Brow Pomade