Си викам 1000 пати дека не згрешив што ја купив пудрава. Ревлон колорстеј за комбинирана кожа. Пред некоја година ја имав 220 и ми беше светла малку ама најтрајна. Не ја чувствувам на кожата и ми трае долго време,го нема она чувство кога ти спаѓа пудрата,не се копира на облека.
Добар е за комбинирана кожа. Лицето го прави мазно, но не целосно ги покрива порите. Сега за сега сум задоволна.
Како за прва проба баш сум задоволна. Нормална кожа имам и мене ми одговара. Неколку часа ја имам веќе на себе и се нема поместено. Прекривноста не е воопшто слаба, средна е во најмала рака. Вреди многу за цената, плус сега и на попуст е. Баш фина пудра.
Сенки - мур flawless 3 Туш - maybeline gel eyeliner Пудра - течна и транслусентна Ингрид Бронзер - Голден роуз теракота 103 Веѓи - Абх Ебони Кармин - Голден роуз течен мат бр.15
Баш фина пудра, пријатно сум изненадена. Јас имам нормална кожа и ми одговара. Има некоја средна прекривност, убаво изедначува и трајна е. Некако лесно делува и не се чуствува. Неколку часа ја имам носено не ми се помести. Иако краток период ја користам, сега за сега се покажа како добра. Навистина вреди за парите, на попуст е сега за некои 140 ден. отприлика, далеку полоши пудри со триста чуда во нив се поскапи.
jas ke se izvinam , go nemam dobro doloveno momentot, no ne mi bese vo plan da objavuvam otposle mi tekna,sleden pat ke obrnam poveke vnimanie na kvalitetot na slikite, eve nesto i od mene
Спојлер: Од поблиску    Спојлер: Користени продукти пудра Rimmel 25h, коректор Essence 16h, makeup revolution euphoria palette bronzed,сенки wet n wild Au naturel, глитер facallure rose gold, alverde nude моливче за очи, Essence гел за веѓи, Essence rock n doll маскара, Catrice luminous lips 170 кармин