Можеш ли да ставиш слика од пудрата и да споделиш како си задоволна од истата? Многу убаво ти лежи на лицето.
Спојлер: Користени продукти пудра Римел 25h, коректор Есенс, бронзер и хајлајтер Римел трио coral glow, руменило Алверде berry dream, сенки бронзерот, црно моливче Орифлејм, Алверде гел за веѓи, кармин 09 ГР од течните измешан со џамбо кармин Мода 04
Си викам 1000 пати дека не згрешив што ја купив пудрава. Ревлон колорстеј за комбинирана кожа. Пред некоја година ја имав 220 и ми беше светла малку ама најтрајна. Не ја чувствувам на кожата и ми трае долго време,го нема она чувство кога ти спаѓа пудрата,не се копира на облека.
Добар е за комбинирана кожа. Лицето го прави мазно, но не целосно ги покрива порите. Сега за сега сум задоволна.
Како за прва проба баш сум задоволна. Нормална кожа имам и мене ми одговара. Неколку часа ја имам веќе на себе и се нема поместено. Прекривноста не е воопшто слаба, средна е во најмала рака. Вреди многу за цената, плус сега и на попуст е. Баш фина пудра.
Сенки - мур flawless 3 Туш - maybeline gel eyeliner Пудра - течна и транслусентна Ингрид Бронзер - Голден роуз теракота 103 Веѓи - Абх Ебони Кармин - Голден роуз течен мат бр.15