Баш фина пудра, пријатно сум изненадена. Јас имам нормална кожа и ми одговара. Има некоја средна прекривност, убаво изедначува и трајна е. Некако лесно делува и не се чуствува. Неколку часа ја имам носено не ми се помести. Иако краток период ја користам, сега за сега се покажа како добра. Навистина вреди за парите, на попуст е сега за некои 140 ден. отприлика, далеку полоши пудри со триста чуда во нив се поскапи.
jas ke se izvinam , go nemam dobro doloveno momentot, no ne mi bese vo plan da objavuvam otposle mi tekna,sleden pat ke obrnam poveke vnimanie na kvalitetot na slikite, eve nesto i od mene
Спојлер: Од поблиску    Спојлер: Користени продукти пудра Rimmel 25h, коректор Essence 16h, makeup revolution euphoria palette bronzed,сенки wet n wild Au naturel, глитер facallure rose gold, alverde nude моливче за очи, Essence гел за веѓи, Essence rock n doll маскара, Catrice luminous lips 170 кармин
Срам ми е да ти ставам "ми се допаѓа" повеќе, како некој манијак се чувствувам, но секоја слика, односно шминка ти е совршена.
Нема боја што не ти прилега. Мислам и црна сенка и црн кармин да ставиш, пак ќе бидеш нај! Прекрасна! Ретко давам комплименти, ама има тука ете неколку што сметам дека ств. се двоите. Од тие No.1 си ми ти, зошто си најпририродна некако, без туш совршена. Не ти треба туш. Реална сум, без да ми се налути некој.
Фала ептен .. сакам да си играм со сенки , тие ми се поинтересни од тушот ( сеуште не научив да го нанесувам, па и што ќе ми е ) фала уште еднаш
http://rosee96.blogspot.mk/2017/12/aliexpress-haul.html?m=1 Извини што јас ти враќам, ама само што ја читав рецензијава и видов дека има линк и за трепките
Иста сум и јас. Како да не ми "стои Колку што приметив од светски модели, до актерки, пејачки, туш и баш не се користи во последно време, се иде на природен изглед. Некако топлина даваат самите сенки без туш. Сакам да те видам со потемни нијанси, темно лила на пр.
Не ми се допаѓа како ти легнува пудрата. Има розев подтон, може не е така во живо. Претходната може е подобра.
Спојлер: спојлер Пудра: Rimmel London Lasting Finish Прајмер: Avon Cosmetics Color Trend Сенки: Morphe Neutral Туш: Малена Липлајнер: Huda Beauty Све е багатела ама мене ми се погодија сите.
Спојлер: Користени производи На очи ставив од кремастиот коректор на la girl па одозгора ставив од highlighter mac
Спојлер: Без бјути :) Пудра Боржуа 123, контури и хајлајтер Аура сити ми, веѓи дуо сенка од Аура, сенки палета од Аура, туш Тренд ит ап, маскара Голден Роуз и сјај Голден Роуз од новите