Оф топик: @sanjaeva i @koritsaki многу си личат и @Rose96 i @Quincy или се мешам нешто? Он топик: сите сте лепотици која од која алал да ви е
@sanjaeva Многу ми се допаѓа како изгледа карминот со сенката. Многу ти одговараат оваа боја на сенки со тенот.
@Rose96 и @sanjaeva, пишете ми во порака или прикачете ми фотографија од употребените продукти кои сте ги користеле за шминкање, да ги додадем во спојлер под фотографиите од изгледот за сè да биде според правилата.
@Zaljubena26 и @IronLady ми се нови фаворити на темава. Постирајте почесто. @buba4e89 По твојата логика како децата личат на родителите со толку години разлика?
Не знам до што е, ама мој совет е да смениш пудра. Премногу вештачки делува, ко да си премачкана со восок. Е сега, сликана си на вештачко светло, нареден пат сликај се надвор или на дневно светло, можеби само ефектот е таков. Исто така, тушот поубаво ќе ги изгледа ако линијата е потенка. Имам слични капаци, не толку спуштени, ама ако линијата е предебела добивам ваков ефект. Кога капакот не ја прикрива линијата, многу поубаво изгледа, го отвара окото. Кој број е карминот? Се растекува ли? Нијансата е многу убава.
Коритсаки ми е генерација, а Сања има сигурно 35+. По самата слика заклучив. Плус тоа не ни личат воопшто. Грешно си ме разбрала.