Спојлер: Користени продукти аура прајмер, римел ластинг финиш пудра, мис спорти коректор, аура транслуцентна пудра, мур бронзер и хајлајтер, сенки Алиекспрес( металик како пигменти), Есенс маскара, виолетово моливче Давис, есенс маскара за веѓи, гош 
За денска прошетка. Ништо посебно. Спојлер Користени продукти: Лице: *Пудра: Maybelline Fit me 110 Веѓи: *Essence lash and brow gel mascara *Golden rose Dream eyebrow pencil 303 Усни: *Essence lipliner (15 honey berry) *Golden rose liquid matte lipstick 13 Трепки: *Essence lash princess (зелената) Руменило: *Essence matt touch blush (20 berry me up)
@piglet1 според мене премногу нагласена долна усна или барем така на сликава изгледа. Шминката е минимална, но маскарата или не е убаво нанесена па ти ги залепила трепките или до самата маскара е.
База: Aura Perfect Base Прајмер за сенки : Catrice Сенки : Wet 'n' Wild Туш : Golden Rose Dipliner Маскара : Maybeline Пудра : Manhattan Matte Make up Руж : Golden rose Stardust Веѓи : Golden rose Dream eyebrow pencil Хајлајтер : Trend it up Natural radiant Кармин : Trend it up Ultra Matte lipcream
Мислам дека хајлајтот треба мааалку погоре да го ставиш накај косата, а не толку накај образите/носот. Останатото ми е супер.
Сабајле ја зедов не можам да ти кажам, вака убаво лепи и не се пресликува, пусти мерак од досада ја пробав. Во недела ќе ја тестирам повеќе и ќе видам што ќе биде.