Течна пудра -Revlon Colorstay Коректор - Catrice Camouflage Пудра во прав - Aura Контури - Smashbox Кармин- Golden rose 13 Сенки - Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Глитер - Nyx Трепки - Aliexpress Хајлајтер - Aura
Многу ми се допаѓа моливчето.Ако можеш да ја видиш бројката,пиши или барем како изгледа,слика нешто...
Фала многу. Повели линк многу брзо стигаат за 10 дена. https://www.aliexpress.com/item/32814230186/32814230186.html
Убава, нежна, бојата на карминот ти стои преубаво Природна и нежна, мој совет е да не ги црташ веѓите. Ете, пробај природно со маслата што ти ги предложиле за раст на влакното, ама цртање веѓи немој, толку си нежна и убава што нема потреба од тоа
@Rose96 прекрасен новогодишен изглед . Никогаш не би можела да замислам дека розеви глитер сенки би изгледале вака совршено!
Мислењата ви се избришани и повторно ќе ве замолам доколку имате нешто да си кажете направете го по ЛП не ја полнете тематата со оффтопици
Марте како и секогаш прекрасна. Како си задоволна од фиксаторот на Балеа,дали лепи,дали упива,дали трае и колку го зеде? Благодарам
Фала ти . Инаку задоволна сум, ова ми е второ шишенце. Долго трае, пријатно мириса, не лепи, упива убаво иако јас сепак сакам врз него да потапкам со сунѓерче, за поубаво да ми се соедини шминката. Чини околу 150-160 ден. Во споредба со оној виолетовиот на ГР( единствено овие два ги имам употребувано) , на Балеа повеќе ми се допаѓа.
Пудра - wet n wild Коректор - Catrice туш -Trend it up кармин - malena Хајлајтер - Aura city lights Веѓи - Aura дуо сенки Маскара - Eveline Бронзер - Aura
Многу ми се допаѓа оваа шминка на тебе, таа нијанса розево/виолетова на кармин и лак за нокти супер ти одговара. Дискретно, само имам замерка за пудрата многу малку.. кај челото, блиску до веѓите .
Спојлер: Користени продукти Катрис пудра, есенс коректор, sun club бронзер од есенс, peach pearls орифлејм руменило, хајлајтер Меис 02 (истото и на очите), маскара есенс rock n doll, маскара за веѓи Есенс, сјај Есенс shine shine shin wet lipgloss dress up your lips 10, balea фиксатор Сликано на различно светло
Марама карминов ти стои препрекрасно. Многу нежно и женствено. Додуша заљубен човек зрачи и од внатре и од надвор. Многу убава.