Марта баш си по мој вкус нашминкана, само сакав да те прашам : дали некогаш имаш нанесувано туш за очи и дали се имаш шминкано со малку појака шминка? Баш би сакала да те видам во тоа издание.
Со појаки и поинтензивни бои знам да се нашминкамм и уживам, баш имам слики на претходните страници, со туш поретко скоро никогаш од причина што сеуште не го научив и затоа го избегнувам )
Спојлер: Користени продукти Аура prime me, Катрис пудра, мис спорти коректор, аура транслуцентна пудра, бронзер Есенс sun club, Орифлејм bronzing pearls natural peach, хајлајтер слик, сенки wet n wild Au naturel, маскара за веѓи Есенс, моливче за очи Алверде 07 pearly white, есенс маскара rock n doll, Davis моливче за усни 061, кармин wet n wild bare it all, обичен сјај за усни безбоен. Балеа фиксатор
Се обидов со четче да направам 'Cat eye', поблага варијанта од туш ... Чекор, по чекор ќе го биде и тушот фала!
Сепак јас мислам дека без туш поубаво ти стои, но ајде испраксирај се со туш и пробај да ставаш црна сенка на долниот дел под трепките, очите би дошле до израз и би изгледала совршено.
@buba4e89 многу убаво, нежно, ептен ми се допаѓа како изгледаш. Само уште малку повеќе маскара и таман ќе е се.