Спојлер: Користени продукти Аура prime me, Катрис пудра, мис спорти коректор, аура транслуцентна пудра, бронзер Есенс sun club, Орифлејм bronzing pearls natural peach, хајлајтер слик, сенки wet n wild Au naturel, маскара за веѓи Есенс, моливче за очи Алверде 07 pearly white, есенс маскара rock n doll, Davis моливче за усни 061, кармин wet n wild bare it all, обичен сјај за усни безбоен. Балеа фиксатор
Се обидов со четче да направам 'Cat eye', поблага варијанта од туш ... Чекор, по чекор ќе го биде и тушот фала!
Сепак јас мислам дека без туш поубаво ти стои, но ајде испраксирај се со туш и пробај да ставаш црна сенка на долниот дел под трепките, очите би дошле до израз и би изгледала совршено.
@buba4e89 многу убаво, нежно, ептен ми се допаѓа како изгледаш. Само уште малку повеќе маскара и таман ќе е се.
Многу убаво. Само да те прашам зашто ја сликаш пудрата кога воопшто не можеме да ја забележиме на тебе? Исто така, на втората слика имаш ефекти за карминот што пудрата околу устата е розева? Би те замолила нареден пат, барем пола лице да ставиш да видиме како изгледа на тебе пудрата и руменилото.
Тие чудни тонови се должат на лошото светло во просторијата, за жал многу тешко ми оди да ги доловам вистинските бои. А и камерата не е баш нај нај. Немам храброст пола лице да го ставам но нареден пат ќе се потрудам малку поголем дел да опфатам.
На веѓи моливче на S-he. Пудрата на Аура ми е трето користење и многу природен изглед дава ама на челото и на носот малку чудно легнува без разлика со што ја нанесувам.