Многу убаво. Само да те прашам зашто ја сликаш пудрата кога воопшто не можеме да ја забележиме на тебе? Исто така, на втората слика имаш ефекти за карминот што пудрата околу устата е розева? Би те замолила нареден пат, барем пола лице да ставиш да видиме како изгледа на тебе пудрата и руменилото.
Тие чудни тонови се должат на лошото светло во просторијата, за жал многу тешко ми оди да ги доловам вистинските бои. А и камерата не е баш нај нај. Немам храброст пола лице да го ставам но нареден пат ќе се потрудам малку поголем дел да опфатам.
На веѓи моливче на S-he. Пудрата на Аура ми е трето користење и многу природен изглед дава ама на челото и на носот малку чудно легнува без разлика со што ја нанесувам.
^ Дане ти е од некој тоник или марамици? Мене секоја пудра ми остава такви непокриени делови, ама само ако кожата сум ја истретирала некако.Ако сум ја бришела со сунѓерче со мицеларна вода која слабо ја вади шминката или сум вадела шминка со влажни марамици.Па треба некое време да помине за да се потсреди. Преубав сјај инаку
Во фаза на растење ми се вегите. Римелот заборавив да го сликнам - Marc Jacobs Velvet Noir Major Volume
@NewGirl. добра пудра е, цела шминка издржа до 2 по полноќ без да избледи. Малку се добра околу усните, на оние линиите што се појавуваат кога се смееме. Блесна околу 22 часот, значи некаде после 8 часа иако имав нанесено и пудра во прав. За мене за масна кожа незамелива е Катрис ХД. @ванилала сенката ми е од лани, може и постара да е.
Krema za lice Aroma-Argan Liquid Silk Foundation-Natural Beige Essence Cosmetics Camouflage Full Coverage Concealer Cream-10 Nude Rival de Loop Contouring Palette Rival de Loop Shimmer Powder Essence Eyebrow Designer - 02 Dark Brown Catrice Cosmetics Eyeliner Pen Margaret Astor Big & Beautiful Boom Black Golden Rose Liquid Matte Lipstick 16 Essence Lip Liner 10 i 05
Продукти: -сенките се мур, само плавата е пигмент на есенс за нокти -туш есенс -веѓи мур -коректор катрис -'коса' у покусај моливчиња на гр за веѓи