Krema za lice Aroma-Argan Liquid Silk Foundation-Natural Beige Essence Cosmetics Camouflage Full Coverage Concealer Cream-10 Nude Rival de Loop Contouring Palette Rival de Loop Shimmer Powder Essence Eyebrow Designer - 02 Dark Brown Margaret Astor Big & Beautiful Boom Black Golden Rose Eyeliner White 312 Golden Rose Liquid Matte Lipstick 16
Спојлер: Користени продукти Aura prime me, Rimmel lasting finish 25h, miss sporty коректор, Aura транслуцентна пудра, Sun club Essence бронзер, Rose me up Essence руменило, Sleek хајлајтер , Essence гел за веѓи, единечна зелена сенка, металик зелена сенка од Meis палета, Еssence rock n doll маскара, кармин Bare it all wet n wild + Chai latte alverde, Balea фиксатор
Ај една да ставам после долго време Слаба предна камера и ништо посебно, ама се заиграв со сликање после шминкање Спојлер: користени продукти Avon True Color палета за сенки Avon Spectra Lash маскара Colourbox камена пудра (Орифлејм) Essence Matt Matt Matt 06 кармин
Krema za lice Aroma-Argan Liquid Silk Foundation-Natural Beige Essence Cosmetics Camouflage Full Coverage Concealer Cream-10 Nude Rival de Loop Contouring Palette Rival de Loop Shimmer Powder Essence Eyebrow Designer - 02 Dark Brown Margaret Astor Big & Beautiful Boom Black Golden Rose Eyeliner Black Golden Rose Eyeliner White Golden Rose Liquid Matte Lipstick 16 Rival de Loop Long Lasting Lipliner 03 berry kiss
Шминката е супер, немам замерки, значи сенката е супер, хајлајтер, руменило, се е на место. Ама не ми се допаѓа изборот на кармин. Мене вакви "студени" нијанси генерално не ми се допаѓаат, и според мене, вакви нијанси не ти одговараат на тенот. Некоја потопла нијанса со црвен под-тон би била идеална.
@Rebecca_R во право си за карминот, оваа е мртвачка боја а и од кога видов на слика сфатив колку по боја не оди со остатокот од шминката. Ви благодарам на коментарите на сите.
Еве сум, за по дома, да ги испробам новите сенки. Простете ми за трепките, немам живци сега да лепам вештачки, а од таа причина моите се уништени. Спојлер: Слики Спојлер: Користени производи
Преубаво! Особено ми се допаѓаат веѓите кои ти се преубаво нацртани,изблендани и concealer имаш поминато околу нив што е најбитно,ти се вклопуваат во целост со целата шминка.Ем оцртани ти се ем не се нападни и нијансата ти е одлична.Најбитната и потешката ствар во делот на мејкапот тебе ти е одлично завршена Супер,прекрасно продолжи така!
Кое бројче е карминот? Малку по сивкаста да ти била сенката би стоело ептен јако со карминот... Инаку 10/10 *.*
Исто и на мене многу ми се допаѓа бојата на карминот од марама и би сакала бројче да знам иако си е кафеава сенката мене баш ми се совпаѓа сенката со карминот и кул изгледа .Обожавам вакви би рекла "луди" нијанси