@LadyInTheDark Фала за времето да се објасниш и извини што доцна одговарам. За на козметичар не можам да одам зошто навистина нема што да ми се скубне, треба прво да ми пораснат, а вака ќе останам без ни тие 6 што ги имам. Во меѓувреме, почнав да мачкам кокосово зошто тоа ми е при рака во секое време. Не сум оптимист дека ќе ми се згуснат или пораснат од проста причина што никаде немам влакна. Дури и косата ми е доста ретка, само диво влакно имам, кое е многу тешко за одржување во одредена форма па визуелно изгледа како да е густа. Значи, влакната буквално насекаде ми се многу ретки и не ми растат и затоа не сум баш оптимист за веѓите. Ама како што кажа и ти и претходно сите што ми пишаа - не губам ништо, па почнав со маслата, конкретно кокосовото.
И јас бев во слична ситуација како твојата. Доколку не ти успее со кокосовото, тогаш дефинитивно пробај со рицинусово, нанесувај врз веѓите, мене многу ми помогна, и биди упорна, сигурно ќе има резултати. Инаку, девојки, преубави сте сите и баш ме инспирирате. Почнав и јас да користам сенки и да се подобрувам. Темава ми е една од омилените.
Нема проблем мила Да,баш така направи но доколку ти израснат не се чепкај самата да не згрешиш посигурно ти е да отидеш кај некој што знае (доколку си од Скопје баш на ФБ приметив едно девојче кое знае да прави веѓи и ми се допаѓа како ги прави има своја страница и нејзини изработки па понатака кога ќе ти треба слободно обрати се затоа сме тука) и таму прво да им кажеш да не ти ги истенчуваат мн бидејќи секаде и на секого неможеш да се довериш да те чепка. Спојлер: ... Има и такви дешавки на бившиот мој во салон како на жена му ги оскубале тенки и тоа на цик цак! Ко божем Мерлин Монро е А тој нема такви очи за таков облик не му стоеа едноставно. Лелее кога го видов после тоа му ги средив едвај прави му се сега и погусти поостар изглед му даваат мажествен А и тоа што ти го препорача и другата членка пробај рицинусово,доколку нема ефект кокосовото но сепак треба и време. На едно девојче му требаше околу три месеци да поминат додека и се доведоа во ред, бидејќи споро и растеа. А и многу оштетени и беа ретки тенки.. Треба да си трпелива и упорна бидејќи зависи од тоа кај тебе колку ќе потрае. И доколку имаш добри резултати извести не. Со лесно
@LadyInTheDark Ме пресмеа со спојлерот, да си жива и здрава. Јас пак друг проблем имав. Не можев мм да го натерам да ги среди веѓите кои веќе почнуваа да се спојуваат. Па после неколку месечно молење попушти, и сега му ги средувам со љубов, кога не можам моите нели. Дојдов и моментално сум во Македонија, ама за месец си одам, па ќе барам козметичар таму кај што живеам. Ќе си купам и рицинусово во меѓувреме, и ќе известам за некој месец ако има промени. Благодарам многу уште еднаш, и се извинувам на модераторите за офф.
Не те препознав!! Навистина колку драстична промена дава поинаква шминка! Инску, прекрасна си! Баш ми се допаѓаш и во овие бои. Треба да те 'открие' некој моден агент и да бидеш заштитно лице негде. Ако веќе не те откриле! Прекрасна!!!
Jas ima kombinirana nakaj suva no sekoja pudra koga stavam liceto posle nekow vrwmw mi izgleda kako da mi e rosavo i uste poruzno mi izgleda so pudra mi se poznavaat brckite i porite A kolku e pudrata