Mislam deka ovaa pudra ke ti odgovara, nameneta e za normalna do suva koza. Jas ja zemav vo DM, okolu 870 mislam bese, tuka e cenata otprilika sekade no cesto se naogja I na akcija za 650-700.
Гледам дека често ставаш бело моливче внатре во окото и според мене немаш потреба да го правиш тоа пошо имаш и онака убави крупни очи. Пробај со кафеаво на пример.
Спојлер: Користени продукти catrice пудра, essence 16h коректор, mur палета бронзен,руменило и хајлајтер, сенки beauty glazed, essence rock n doll маскара, essence nude моливче за очи, essence гел за веѓи, wnw bare it all, безбоен сјај
Прекрасно . Сакам да те прашам околу сенките beauty glazed, дали се оние од ebay или сум грешка, ако не од каде се? и како си здоволна.
Да да тие се, ги нарачав од Али, гледав рецензии на јутуб и ми се допаднаа и навистина се прекрасни сенките во секој поглед како што може да се види и на сликите. Ја имам I got you палетката, така се вика
Се вклучив од лаптоп за да те видам бидејќи од телефон ми даде како да си бледа. Поточно целокупната шминка те прави бледа. За да немаш во иднина ваков контра ефект барем на усните да е поразлична бојата на карминот. Да не ме сфатиш погрешно, омилена си ми ова е само мала критика.
Да, немам мн јаки контури или нешто што ќе даде контраст за кармин намерно го ставив овој, сакам монохроматска шминка фала како и да е ))
Јеееј ти стигнаа сенкитее, едно по едно сите мислења ги прегледав само за да видам дали имаш објавено слика од шминка со палетата. Супер си како и секогаш си знаеш, немам замерка за тебе
Секојдневно Туш за очи Manhattan Eyemazing Liner Камена пудра Colourbox Кармин Avon Mark Epic Руменило Luxe Temptation
кој број е карминот убава нјуд нијанса би ти препорачала да си користиш водоотпорна(ради спуштените капаци) маскара повеќе ќе ги истакнеш очииттте
Rosy outlook е нијансата Фала на препораката, баш ради спуштените капаци не постигнувам ефект како што сакам во шминкањето, плус што сум многу далеку од професионалец