@koritsaki Секоја пофалба. Ова може е најдоброто од тебе, посебно ми се допаѓа што кај тушот навистина си подобрена до степен да ти е перфектно нанесен. Веѓите воопшто не ми се проблематични. Можеби затоа што се во навистина добра форма, па нијансата ми е небитна. Ти лежи. @Dream-Girl Кукла. Карминот е прекрасен и баш ти легнува таа топла нијанса на тенот, единствено треба мала корекција зошто е малку повеќе надвор од линијата од страните. Обетките ти се прекрасни.
Спојлер: Користени продукти Катрис Хд пудра, Есенс коректор, Аура Гејша транслуцентна пудра,бронзер Есенс, Слик хајлајтер, маскара Есенс, гел за веѓи Есенс, сенки beauty glazed + Меис зелен пигмент, црно моливче, Wnw bare it all кармин, спреј Балеа Види го прикачениот фајл 376251 П.с сликано по 4-5 часа од нанесување на шминката.
Балеа розевиот и многу сум задоволна, а имам и доста пишувано за него по темава. Второ шишенце ми е, убаво ја фиксира шминката и ја продолжува трајноста ,има убав мирис и нема леплива структура како што знаат да имаат фиксаторите. Препорачувам.
se mislev dali da ja stavam ili ne... sminkata mi e od sabajle taka da malce.. aj sleden pat svezo nasminkana ke se sliknam
Спојлер: Користени продукти Алверде Серум пудра01, Есенс коректор, Аура Гејша транслуцентна пудра , Мур Еуфорија Bronzed, Есенс маскара, Есенс маскара за веѓи, кармин мода (избришано ми е бројчето)
Мене ми е ептен погодена. Врз неа ставам транслуцентна пудра и еве скоро 10 часа има откако ја нанесов, пудрата е во одлична состојба. Јас имам нормална кожа со суви делови особено сега на зима и задоволна сум од ефектот на пудрата. Повторно би ја купила без размислување иако самата има поинаква структура и бара малку повеќе труд и време за нанесување, ама се е навика.
Хелоу женски. Пудра Менхетен Мат Коректор Аура correct me! Контури од xtras (technic) Молив за веѓи Импала 5 Како основа за очи и кармин некоја си имитација на Худа Бјути од пазар. Сенки палета од xtras. Туш Импала молив и друг туш essence super last Маскара Голден Роуз city style Хајлајтер од xtras (cover shoot нешто) Со овај блицот се се гледа...
Покрај вакви шминки, срам ме фаќа да постирам моја Од вечерва ми е шминката, кога си дојдов дома, значи после 6 саати на лице. Затоа не ставам слика од образи и уста, карминот полуизеден, 1000000 пати се фатив за лице а и светнато веќе... Ова се очите. Имам спуштени капаци и ПРЕТЕШКО ми е со сенки Знам дека сум рашмрљана веќе Користени производи: Catrice Prime and Fine Smoothing Refiner Revlon Colorstay 220 за нормална/сува кожа Maybelline Affinitone 02 Natural коректор Seventeen Ideal Cover 07 Medium Beige коректор Avon Mark eyeshadow primer MUR Flawless Matte 2 и Beyond Flawless Golden Rose Terracotta Eyeshadow 101 Avon Brow Definer Soft Black Maybelline Master Drama Kohl Liner Oriflame Colourbox Fat Lash Mascara Maybelline The Colossal Go Extreme Volum' Mascara Alverde Duo Bronzer 10 Light Bronze Avon Glow Warm Coral перли Catrice Brow Lifter & Highlighter Max Factor Creme Puff Pressed Powder Maybelline Super Stay 24 Color 510 Red Passion кармин
Пудри wet`n wild maybelline superstay 24 s-he моливче за веѓи aura city light хајлајтер golden rose течни кармини 26 i 24 aura lift up mascara freedom makeup london pro artist на очи и на образи trend it up туш и есенс спреј за фиксирање