Пудра - Ингрид идеал мат Очи и контури - големата палета со бронзерите и хајлајтери, заборавам како се вика Туш - тренд ит ап Маскара - Аура лифт ит ап Кармин - Реву(о)ар 115
Искрено да ти кажам,за мене лично overrated e.Предобро ги прикрива порите но после некое време многу ми ја мрси кожата и пудрата(имам комбинирана кожа),толку го фалеа овој продукт очекував повеќе.Јас би ти препорачала подобра и многу поевтина алтернатива,прајмерот погоре што го спомнав Garnier 5 sec Blur.Прекрасен е ,има потврда и посува конзистенција од Porefessional и барем за мене подолготраен,а многу сличен ефект.Ако не нарачај си мини верзија на Porefessional па да пробаш Се надевам ти помогнав
5 minute makeup без течна пудра. Најдобра одлука последно време ми било да избегнувам да ставам течна пудра секој ден и наместо тоа да се фокусирам на негата на кожата.И плус штеди време Коректор под очи Maybelline Age Rewind Light Камена пудра за контрола на сјајот Rimmel Stay Matte Transparent Руменило Misslyn no.31 Rosy Brown Гел за веѓи Essense Make me Brow Сенка за очи Lime Crime Venus II palette Маскара L’Oreal Telescopic False Lash Кармин Colourpop Ultra Matte Lip Speed Dial
Сликана сум директно на сончева светлина од прозор затоа сум толку светла ама немам подобра слика Види го прикачениот фајл 378849 Спојлер: Употребено
Шминкава е супер за твои години. Но имам мала забелешка опавчето од тушот направи го да биде малку погоре за да се избегне "уморен" изглед. Да доставуваат до Мк над 50 долари е free . Се извинувам што се вмешав.
Да доставуваат и често има добри понуди.Шипингот е 10 долари а над 50 долари е бесплатен.За цената имаат добри продукти.Препорачувам.
За вечерно излегување Спојлер: користени продукти Tуш Manhattan Eyemazing Liner Пудра Oriflame - Colourbox Руменило Avon Mark Кармин Essence Matt Matt Matt 08
Пудра у коректор - Catrice Моливче за веѓи - Alverde Маскара - Essence (forbidden volume) Сенки - Meis Туш - Golden Rose Руменило/Бронзер - Essence satin touch blush 30 satin bronze Кармин - Essence 021 Rainy Days
Коректор wet n wild Бронзер,руменило и хајлајтер Euphoria MUR bronzed Кармин Oriflame colour unlimited matte lipstick Soft rose
Веѓите ти се премногу нацртани, многу над твојата веѓа си цртала, се приметува и не изгледа воопшто природно и убаво за око.