Спојлер: Користени продукти Прајмер Гарниер Пудра Катрис Хд, Орифлејм коректор, Гејша транслуцентна пудра ,rose me up Есенс, Sleek хајлајтер , маскара за веѓи Есенс, сенки Алиекспрес,nude моливче Есенс, кармин Малена colorfast 126 и севентин мат кармин 02, Балеа фиксатор
Хелоооуу женски... еве нешто од мене, извинете за квалитетот на сликите ама пак не фатив дневна светлина. Иии не ме напаѓајте за карминот, знам дека не е за секој ден, знам дека не е за сите нормална ваква боја на кармин ама мене ми се допаѓа и сакам да експериментирам. Спојлер: Сликии Користени производи
@Rose96 @buba4e89 ви благодарам и јас најмногу се допаѓам со овие бои. @marta993 не ми се допаѓа многу окото, но пофалби за кожата, секогаш прекрасно изгледа. @CrAzZyYy мене ептен ми се допаѓа, да си го носиш. @buba4e89 во последно време на Снежана ме потсеќаш.
Се надевам нешто нема да заборавам : Прајмер Max Factor Facefinity Пудра: Буржоа 123 Коректори: Катрис Камуфлаж, Севентин, Мејбилајн Афинитон Сенки за очи: MUR Flawless Matte 2 и Beyond Flawless, Golden Rose бела Веѓи: Авон гел Пудра за фиксирање: Есенс Бронзер Катрис, перли Авон Glow Камена пудра: Max Factor Маскара: Орифлејм Туш: Аура Кармин: Golden Rose Моливче: Аура Инаку на селфи камерата ми се исклучени сите филтри, ама пак ме "замазнува" Немам баш мазно лице
Спојлер: Користени продукти Rimmel lasting finish пудра, Есенс коректор , Гејша транслуцентна пудра, бронзер и хајлајтер Mur euphoria bronzed, маскара за веѓи Есенс, сенки Алиекспрес и mur euphoria bronzed , кармин wnw bare it all, фиксатор Балеа
Лоша светлина, сликани со блиц Спојлер: Користени продукти Пудра catrice HD Коректор catrice camouflage Сенки mur flawless 3 Туш essence Маскара Eveline Камена пудра rimmel stay matte Хајлајтер mur Веѓи Avon Фикастор Avon mark
Секојдневна за кафе Спојлер: Користени продукти - Catrice hd пудра - камена пудра од Catherine Arley - моливче за веѓи од ГР - гел за веѓи од Есенс - маскара Maybelline розевата - црвено карминче, ама не ми текнува во моментот на името
Добро е,но совет за cut crease... оди погоре со сенката и со линијата каде ја сечеш наместо да сечеш на природната линија на капакот,бидејќи кај спуштени капаци нема да се гледа многу контрастот кога го отвараш окото
Аура lumi primer Wet n wild photofocus foundation Wet n wild Highlighter Bourjois rumenilo 95 Makeup Revolution flawless matte 2 seni Loreal maskara Aura brow powder vegji Wet n wild karmin bare it all Freedom makeup bronzer