Масло за лице Dirty Works Течна пудра Bourjois City Radiance Rose Ivory Коректор Colourpop No Filter Concealer Fair 5 Камена пудра Bourjois Silk Edition Touch Up Руменило Urban Decay x Jean Michel The Gallery Palette Хајлајтер Sleek Solstice palette Молив за веѓи Golden Rose Precise Browliner Гел за веѓи Essence Make me Brow Сенка за очи Lime Crime Venus II palette Туш за очи Bourjois Liner Pinceau Молив за очи Nyx Wonder Pencil Light Маскара Benefit Roller Lash Кармин Lime Crime MSLF
Сликана сум после неколку часа, па затоа се познава флека од очилата, а за подочњаците се погрижи ПМС Користено: -ingrid ideal mat -големата палета -ревуар кармин Trend it up - туш -aura lift up -маскара -esaence молив за веѓи и маскара за веѓи
Користени продукти: -палета сенки од авон purple haze -кармин авон(од новите мат сјаеви) -моливче за уста trend it up -хајлајтер аура 218 -перли за лице авон -подлога за пуда аура prime me -пудра seventeen natural velvet -моливче за веѓи essence -туш аура wing it up -коректор catrice liquid camouflage -маскара catrice all round -трепки elise
Трепките читав свилени ти биле. Од каде и како ги ставаше? Многу ми се допаѓа твојата шминка. Нежна. Сјај едноставно и убаво.
Фала многу ги ставив на 12ти февруари во студио Белеза, во Козле, имаат и фб побарај ги слободно Трепките се држат одлично, планирам следната недела да одам на корекција
Туш - Golden Rose Маскара - Max Factor 2000 calorie Моливче за веѓи - Golden Rose Крема за лице - Nivea Mattifying day care Пудра - Este Lauder double wear max
Kolku ste zadovolni od pudrata na alverde jas imam kombinirana koza nakaj suva Mi se dopagja pudrata kaj ja ima kolko i i kolku ste zadovolni za kakva koza e
@Maleno Пудрата ја купив во Еликсир 470ден со гратис коректорот, јас сум многу задоволна од тоа колку ми издржува на лице со оглед на тоа што имам многуу масна кожа. Има средна покривност, може да се надоградува и мат финиш. Мислам не би ти одговарала за суво лице, може да ти ги истакне сувите делови
Pudra- l'oreal infallible Konturi, rumenilo- Freedom Vegji-Meis Tus-Essence Senki-Makeup revolution Maskara-Golden Rose Karmin-Golden Rose Se izvinuvam za latinica, imam nov telefon i ne znam da si namestam mak poddrska
Многу ти е убаво нанесен тушот, а ти со променава на боја на коса си прекрасна, многу нежна и многу подобро ти стои
Бојата на коса не ми е сменета. Подолго време не ми е фарбана (оти имав инцидент пред неколку месеци) и кога ми е собрана вака изгледа, иначе пуштена ми е како на претходната слика која е и понова од оваа. Се осеќав дужна да се објаснам. Ама се сложувам дека одамна веќе не ми чини. Фала ти во секој случај.