Копија е, премногу пигментирана за копија. Јас ја зедов поради портокаловата сенка за да ја користам за покривање подочници. Околу 300 денари на пазар.
Лице: Bourjois healthy mix foundation 52 vanilla Aura cover me concealer 301 vanilla Makeup Revolution luxury banana powder Golden Rose contour kit Nuobeier ball blusher 04 Golden Rose mineral terracotta powder 08 Веѓи: Focallure eyebrow gel 04 ash brown Очи: Golden Rose eyeshadow primer Makeup Revolution beyond flawless palette Makeup Revolution fortune favors the brave palette Rimmel extra super lash mascara Усни: Alverde лабело од невен Golden Rose liquid matte lipstick 16 Финиш: Golden Rose makeup fixing spray
Спојлер: Со очила :) Користено: -Ingrid ideal mat, wet`n wild - пудра -meis - сенки -trend it up - туш -max factor - маскара -essence - молив и маскара за веѓи -aura geisha - течен кармин -essence, aura - контури - aura, city lights - хајлајтер
Спојлер: Користени производи пудра - трен ит ап коректор - катрис Римел - есенс Сенки - али експрес Туш - голден роуз Кармин - малена Хајлајтер - али експресс Бронзер - ингрид Спојлер: Слики
Користени производи: Пудра - Bareminerals BarePro База- Smashbox Photo Ready Фиксатор - Urban Decay All Nighter Сенки - Anastasia Beverly Hills Catrice златна течна сенка Туш- Deborah Long Lasting 24h Трепки - Aura Geisha Веѓи - Aura moliv Контури, руменило хајлајтер - Fredom Makeup палета за лице Усни - Golden rose 13
@Rose96 прекрасно изгледаш секоја чест! Сакав да те прашам како си задоволна со маскарата на Loreal Paradise?видов дека си ја земала и ти. Јас ја купив вчера,но очекував многу повеќе од неа :/
Не ми се допаѓа, многу се размачкува под очите и не дава некој голем ефект се излажав по позитивните рецензии....
I jas ja staviv ednas. Skroz razocarana Mada posle poragjajov neso cudni mi se trepkive i izretceni ama .. losa mi e Kje i dadam sansa
117 ама натапкан ми е само. Иначе да се надоврзам за маскарата на лореал, јас сум пре пре задоволна, подобра маскара во живот немам користено, имам пре оштетени трепки што од вештачкиве што од свилени што имав, и оваа ми ги прави стварно вау, не приметив дека ми се размачкува амаа многу брзо се суши, за тоа не би ка купила вака по редовна цена, да ја начекам на попуст пак би ја земала сигурно.
Моливчето е во нијанса Dark Brunette а карминит е од течните мат кармини број 13, на средина на усните имам нанесено сјајно руменило.