Спојлер: Користено Garnier Прајмер, rimmel lasting finish + catrice hd, Essence коректор ,Aura geisha транслуцентна пудра, Essence rose me up , Aura 222 chianti, rimmel 720 notting hill nude кармин, mur eat sleep repeat. Essence make me brown 03, essence volume stylist 18h mascara
@zalosna Дали би можела да ми напишеш нешто повеќе за пудрата на Loreal? На пример како ја користиш самостално или после течна пудра, трајност и со што ја нанесуваш?
Prvo stavam obicna krema posto mi e suva kozhata potoa techna pudra pa kamena.So prsti ja nanesuvam  nikogas ne sum koristela chetka za nanesuvajne na techna pudra,za trajnost hmmm pa edno 3_4 sati e ok posle toa se e preneseno na dechkive moi
Многу ти е нежна шминката, ептен дамски изгледа, и "крилото" на ајлајнерот ти е супер, ама имам една мала критика (се надевам нема да ми замериш ) Пробај поткрени го "крилото", мислам дека уште повеќе ќе ти ги отвори очите и ќе им даде повеќе димензија. Вака како малку да ги пригушуваш...
Прво фала ти, а инаку имам пробано така, но имам спуштени капаци и ми се замачкува така тушот, плус ептен помали ми личат очите така дури сакав од користење туш да се откажам ама пуста желба хахаха и вака вежбајќи неколку години открив дека на овој начин ми одговара само тушот проблеми со мали очи и спуштени капаци @Sweetlove_0312 фала ти, инаку не, можеби за понападна ноќна шминка би ставила
@Dream-Girl и јас сакав да ти предложам исто како ДАнгел. Оти и јас имам исти капаци како тебе. Линијата од тушот пробај да не ја нанесеш долж целата линија на горниот капак, и почекај неколку секунди пред да го отвориш окото за да не се залепи тушот. Визуелно ќе ти го зголеми окото, и ќе ти ги отвори повеќе капаците. Мене ми помага да не ми се толку воочливи спуштените капаци. Иначе секогаш си многу нежна, баш како што ти доликува.
Спојлер: Кармин На сликава немам пудра сликав на ново со блиц за да се долови поубаво бојата Спојлер: Користени производи Пудра течна mac studio fix Пудра во прав rcma Хајлајтер wet'n'wild и golden rose сенка. Бронзер colourpop Сенки за очи morphe, mur i bh cosmetics. На сликава не се гледа убаво но напред имам ставено коректор и го фиксирав со шампањ нијанса од палетата морфи Туш essence ( едвај чекам да го потрошам) Трепките се 3D од buyincoins Веѓите не ги коментирам али ајде користев молив од golden rose некако многу ми е чуден како восочен е едвај го нанесов... И карминот е oд colour pop нијансата е more better.
@Dream-Girl убави совети ти дале и @DAngel и @Yowannty за нанесувањето на тушот. На спуштени капаци, ваквото нанесување дополнително ги изразува спуштените капаци и очите изгледаат уморно, како тежина да имаш на нив. И јас имам спуштени капаци ама кога нанесувам туш или црно моливче линијата секогаш ја кревам нагоре и очите ми делуваат како да ми се поголеми, а капаците го менуваат визуелно изгледот со такво нанесување. Инаку, многу си убава и нежна, бојата на карминот многу убаво ти стои
Спојлер: Употребено Rimmel lasting finish + catrice hd, Essence коректор, Aura geisha транслуцентна пудра, essence маскара за веѓи, mur eat sleep repeat палета, miss sporty маскара , mur euphoria bronzed, malena 126 colorfast
Точна цена не би можела да кажам, јас го начекав на некој попуст ама се мислам дека е околу 300. Нека пише некој точно ако знае.