Така нерамно тушот изгледа поради кожата што ми е таква, иначе рамно е ставен Спојлер Пудра IMPALA 2 Rimmel London - Lasting Finish коректор MODA камена пудра USHAS сенки UMBRELLA римел и туш
Лош е малку квалитетот, на знам зошто. Спојлер Пудра Alverde 10 fair Туш Golden Rose dipliner Молив за очи од ГР Молив за веѓи Есенс 02 Кармин Голден роуз 98
Спојлер Пудра IMPALA 2 Rimmel London - Lasting Finish коректор MODA камена пудра USHAS сенки UMBRELLA римел и туш
Презадоволна сум.. Убаво прекрива, кремаст е и не ми ја суши кожата околу очите како други некои коректори
Користени чуда: Very me fat lash mascara(oriflame) Pure(сет од сенки-oriflame) Обично лабело Сјај за усни(eternall gloss red-oriflame) И простете ми шо сум вака ко намќор на сликава али се сликав пред полагање не ми беше до пози сликање хаххаха п.с. веѓите не ме бива да ги прам,простете хахахха и пудра не клавам никогаш освен коа ом на шминкер,али лично јас не бујрумте: Спојлер: ХОРОР
Имаш убаво лице и не ти треба пудра, ама сепак за да добиеш малку "боја" и да го осветлиш делот под очите, можеш да користиш коректор и руменило/бронзер
Супер е, подолг период ја користам, само ако имаш чисто лице инаку не покрива бубулици нешто баш. Ама лесна е и како подлога за шминка и за да те освежи е одлична Поготово за тие пари, стварно супер е
Експерименти по дома Инаку поубаво би изгледало со вештачки трепки - кои не знам да ги лепам Лице: Bourjois healthy mix foundation - 52 vanilla Golden Rose longstay matte foundation - 06 Aura cover me concealer - 301 vanilla Aura cover me concealer - 303 caramel cream Meis corrector & concealer palette Makeup Revolution luxury banana powder Aura loose powder - translucent Golden Rose contour kit Golden Rose mineral terracotta powder - 08 Веѓи: Focallure eyebrow gel - 04 ash brown Очи: Golden Rose eyeshadow primer Focallure - we care your favors palette Makeup Revolution - fortune favors the brave palette Focallure loose pigment - 11 blue brown Essence - curl & hold mascara Усни: Alverde лабело од невен Golden Rose longstay liquid matte lipstick - 24 Финиш: Golden Rose makeup fixing spray
Многу ми се допаѓа нијансата на карминот но некако скептик сум во врска со течните кармини на Golden Rose. Не ти ги сушат усните? Мене и покрај лабело после одредено време устата ми изгледа како набрана, испукана со овие кармини, eптен неубаво.
@buba4e89 фала на забелешката, мене отпосле ми текна да направам омбре со посветла нијанса на средина, но не сакав нешто ептен светло преку цела уста @Harper ептен ги сушат. Имаат навистина убав избор на нијанси, ама формулата не ја бива. Ги користам само вака по дома кога пробувам нови изгледи или ако треба да излегувам но само накратко. Ако ги носам подолго не помага ни лабело ни ништо, устата лом ми ја прават
Да, штета. Изборот на нијанси и пигментацијата на овие ми се допаѓа повеќе од тие на Аура. Им дадов неколку шанси ама џабе, не бива.