Спојлер: Користени производи Garnier прајмер, catrice hd пудра, essence коректор , Aura geisha транслуцентна пудра , gr silky touch камена пудра, mur руменило и бронзер, Sleek хајлајтер, essence маскара за веѓи, mur eat sleep repeat сенки, focallure пигмент, виолетово моливче davis, essence volume stylist 18h маскара, wnw mauvw outta here, balea фиксатор
Спојлер Koристени продукти: Пудра Revlon Хајлајтер sephora Маскара maybelline Сенка од палетата на Sephora Туш Aura Кармин nyx
Палетата е од sleek- all night long. Многу се убави, не се ронат освен онаа последната сенка со бакарна боја (таа ја имам употребено на сликата) има малку потешка структура, не е прашкаста и при блендање малку се рони.
 Спојлер: Употребено aura prime me, bourjois healthy mix, essence коректор, Aura geisha транслуцентна пудра ,essence маскара за веѓи, beauty glazed сенки, сино моливче davis ,essence volume stylist маскара, essence моливче за усни, бронзер, хајлајтер и руменило mur euphoria bronzed
@Rose96 многу бев скептична пред да ја земам, милион туторијали и критики изнагледав додека се решам и ич, ама баш ич не ми е жал. Ми стигна во петокот, а се шминкав во неделата за свадба и немав време за да ја пробам претходно. Искрено малку ми беше страв и бев ептен претпазлива, буквално едвај допирав со четката во сенките и нежно нанесував. Ептен се пигментирани, бараат поголема прецизност и помалку блендање. И уште нешто, не знам дали ја имаат сменето формулата, но мене воопшто не ми се ронеше под очи ниту пак ми се направи некој хаос во палетата како што ја прикажуваат на многу видеа на YouTube. @sorbet @ivi1987 ви благодарам женски
Eyeshadow base radiant Eyeshadows gosh and sleek Eyeliner Golden rose Mascara Golden rose Wonder Lash Eyebrow Essence Bourjois Perfect 123 foundation LA girl pro orange concealer Catrice liquid concealer Banana Powder ben nye Avon Glow bronzing pearls Lipliner Golden rose