худа,худа,худа Пудратае Huda Faux filter foundation. Карминот Huda Liquid Matte Lipstick , сенката Huda obsessions Palette Smokey.
Zdravo @Artemission, kje moze li da mi kazes kako si zadovolona od UD primerot? Vredi li za parite Se izvinuvam za latinica, od telefon pisuvam.
Малку се разочарав зошто очекував да е покривен и дека нема да ми се гледаат капиларите на капаците, но сепак над него морам да ја користам и крем сенката на Maybelline - creme de nude (која патем ми е омилена и секогаш ја нанесувам). Приметив дека по smooth се нанесува крем сенката одозгора и како да нема потреба да се фиксира, ма да јас сепак го правам тоа (за секој случај). Во однос на долготрајност и интензитет не приметувам разлика од претходно. Дали вреди за парите? Па не знам... мислам дека има слични прајмери за сенки како тој на Essence, а се 5 пати поевтини.
Bourjois perfect 123 foundation Catrice concealer Essence eyebrow liner Gr eyeliner Maybeline colordrama eyeshadow Gr mascara - the gold Gr lipliner Gr lipstick liquid matte Banana powder ben nye Avon glow bronzing pearls Aura highlight La girl pro orange concealer Pop feel green concealer
Занемарете ги веѓиве... Спојлер Malena бело моливче за очи Umbrella туш и римел Golden rose моливче за веѓи
Meis сенки Golden rose туш и маскара Златната сенка golden rose terracotta Кафено моливче за очи avon bronze sheen Кремасто моливче essence Веѓи golden rose моливче 102
Пудра - игрид идеал мат и катрис хд коректор- катрис бронзер и сенка - аура хајлајтер и сенка - аура сити лајт веѓи - есенс туш - тренд ит ап маскара - голден роуз
Секогаш истите продукти ги користам, само сенките се на Photobomb. Спојлер: Употребено Revlon colorstay 240 Pop feel green concealer La girl pro orange concealer Photobalm eyeshadow in combination with sleek and mur Golden rose dipliner Golden rose gold mascara Ben nye banana powder Catrice concealer Avon bronzing pearls Morphe highlight Essence eyebrow pencil
Се помила и помила си. Некако како да ја изгуби острината што ја имаше на почеток. Пофалби за изгледот.
Нежна дневна шминка, многу убаво ти стои. Тушот совршено нанесен, кај тебе на пракса човек треба да дојде П.С. Во обетките се заљубив
Revlon colorstay 240 Pop feel green concealer La girl pro orange concealer Photobalm eyeshadow in combination with sleek and mur Golden rose dipliner Golden rose gold mascara Ben nye banana powder Catrice concealer Avon bronzing pearls Morphe highlight Essence eyebrow pencil Карминот е мешавина од повеќе кармини. На претходната слика имам грешка сенките се Photobalm а не Photobomb.