Користени продукти Revlon colorstay Sephora хајлајтер Bourjois руменило Сенки Sephora Римел Sephora Tуш Aura Кармин mac- ruby woo
@macka91 не сум баш компетентна да давам совети и критики за шминкање, но мислам дека дека потенка линија туш на капаците поубаво би ти стоела. Иначе многу убаво си нашминкана и иако не е дозволено да се коментира за изгледот, морам да ти кажам дека си многу убава
Ти благодарам. Ќе пробам и така, иако мислам дека нема да ме личи. Малце и лошо сум ја фатила позава, од горе сум сликана.
Значи ако глеате точка кафена црвена не знам каква до муцката,да знајте мозолката ми е таква се суши се пусти не знам шо дешава...иначе пробав да личам на чоек ѓомити на факс денес и приквечер на монодрама па ја: Спојлер: ТЕНЕЌЕ Спојлер: КОРИСТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ ЗА ТЕНЕЌЕ
Лице: Подлога: Baby skin Пудра: Боржоа 123 Коректор: Аура Гел за веѓи: Muzic Flower Контури: Алиекспрес Хајлајтер: MayCheer 16. бр 367 Очи: Сенки: Палета од алиекспрес и мала сенка (Visions) Молив за очи: Малена бр.303 Маскара: Тренди Трепки: Аура бр 04 Лепило: Аура Уста: Кармин: Голден роуз бр. 18 Кармин: N Y X 02 Молив за уста: M.N br. 022
Спојлер: Употребено Bourjois city radiance, Rimmel коректор, Bourjois silk edition, GR silky touch blush 203, essence strobing highlighter, essence make me brow, essence volume stylist 18h,GR туш, GR metals crayon 01
Тушот ти стои преубаво, почесто ставај. Уште повеќе ти ги истакнува очите, ептен си го погодила за формата на окото. Совршена како и секогаш.
Еден совет: Ќе си купиш зелен коректор кој прекрива црвенила или во случај како тебе ова што ти е. Ќе ставиш крема за лице или прајмер па потоа од коректорот и малку пудра и ќе се покрие колку толку битно нема да е толку забележителна. И друг пат не се објаснувај што имаш на лицето, никој не е совршен. Кога те гледам ко себе да се гледам на почеток, ама ако сакаш да научиш ќе се научиш.
Фала срце ама пудри ич не клавам ни коректори воопшто Така се нашминкав оти бев напната да не мислам па се средвав на ѓо Фала ти иначе♡
Знам дека постов е одамна, но барав нешто низ темава и налетав на сликава и ми фати око сјајов од есенс, многу симпатична и нежна боја, само ако може да ми кажеш бројче
- не знам зошто ама секогаш кога користам сјај делува како да не е убаво распределен низ целата усна...
Имаш многу убави очи и преубаво ти стои потемна сенка. Уште поубаво би било доколку е поизразена линијата туш.
Prekrasna si Probav da ti pisam poraka no nesaka , ke sakas li da mi pises sakam da te podprasam nesto ?