Камената silky touch кое бројче ти е? Мене ми се слични 5 и 6ката така највеќе што ги купувале па незнам која би ми одговарала. И дали е добра вака убаво ли стои на лице?
Спојлер: Употребено Garnier прајмер, photofocus wetnwild ivory измешана со Alverde colour and care за потемнување, essence коректор, Bourjois silk edition. GR silky touch 04, Revolution iconic division, freedom rock n roll, catrice sun kissed bronze, miss sporty golden glow, aura glorious cheeks 222 chianti, essence make me brow, davis 05 виолетово моливче , essence rock n doll маскара, balea фиксатор, essence shine shine shine 05 so into it
Катрис пудра, меис сенки, маскара Голден Роуз, есенс молив за веѓи, кармин на ревуар, контури и хајлајтер аура.
Многу убава црвена боја е карминот и многу убаво ти стои . Кое бројче е и како си задоволна од кармините на Ревуар? Дали ги сушат усните како тие на Голден Роуз и колку пари се?
Фала Јас ги обожавам нивните кармини и најчесто нив ги носам, а ретко имам проблем со многу исушена уста. Не можам баш да направам споредба со Голден Роуз, тие ептен ретко ги користам. Цената им е 199 или 249 ден, зависи каде ќе ги земеш, а ги има на штандовите на Хемел во Капитол, Џамбо и Сити мол. За бројче дополнително ќе ти пишам ама само оваа им е баш црвена нијанса нема да ја утнеш.
Спојлер USHAS, Avon и MODA (бела) сенки Golden Rose моливче за веѓи Malena црн креон Impala 2 течна пудра MODA камена пудра на уста имам микс кармини Work in progress
Спојлер Сенки makeup revolution redemption pallete iconic 2 Пудра catrice baige водоотпорна Маскара и туш на golden rose Хајлајтер huda beauty Моливче за уста essence (не ми се гледа бројчето) Руменило avon
Може да пробаш со темен кармин ако не ти се познава и да тераш така. Ама ова розевиов ептен се познава дека е прецртано. Сите сакаме