Коректор: Catrice и колор коректори на Essence Веѓи: Alverde Сенки: Gosh Туш: Golden Rose Креон: Wet'n'Wild (многу тешко се вади) Маскара: Essence Бронзер и руж: Essence Хајлајтер: Catrice Сјај: Essence
Преубаво! Пудрата убаво ти легнала, а и многу убава комбинација на сенката со карминот, кој е преубав. Марка и бројче?
Искрено, појма немам... Само пудрите, коректорот и маскарата сеуште ми стојат. Друго се' сум фрлила. Се шминкам еднаш, до два пати годината. Оваа фотка е од лани. И да... не се разбирам од шминки. Влегувам во парфимерија еднаш на 5 години и им кажувам: тоа, тоа и тоа ми треба... Што ќе ми препорачаат, земам
На течната пишува: Bourjois, healthy mix и нешто на француски.. не разбирам На камената пишува: Bourjois healthy balance и па нешто на француски На коректорот пишува: Artdeco Camouflage cream
Спојлер: Слика Подочњак на нивоу Спојлер: Користени продукти Лице: Balea aqua feuchtigkeits gelée Catrice liquid camouflage concealer - 020 Light Beige Catrice HD liquid coverage foundation - 030 Sand Beige Meis corrector & concealer palette Golden Rose contour palette Nuobeier ball blusher - 04 Golden Rose mineral terracotta powder - 08 Веѓи: Focallure brow gel - 04 Ash Brown Очи: Golden Rose eyeshadow primer Makeup Revolution - Fortune Favors the Brave palette Essence - Curl & Hold mascara Усни: Golden Rose matte lipstick crayon - 18 Golden Rose longstay liquid matte lipstick - 16 Финиш: Golden Rose makeup fixing spray
Пудра - Ингрид и ветѝн вајлд Лице - Аура бронзер и хајлајтер сити лајт Кармин- аура и новиот сјај од тренд ит ап Очи - сенки меис, туш - тренд ит ап и маскара на голден роуз
Сенки meis, туш Маlena, маскара GR Essential High Definition, бело моливче Malena, коректор Catrice Liquid Camouflage и Flormar Perfect Coverage (за златно/кафената сенка од првата слика не знам име, избришано е)
Ајде една слика дека сум спремна порано за излегвање Користени продукти: - Менхетен Мат пудра - Коректор Аура Корект ми - Маскара Голден Роуз розева - Молив за веѓи Импала - Сенки, хајлајтер, бронзер од интернет - Кармин Голден Роуз помешан со кафеаво моливче од Бруклин на кое за жал не му се гледа веќе бројчето.
Многу убаво, но мене лично најмногу ми се допаѓаш со црвен кармин. Тој на посебен начин те истакнува.
Досадна станав. Портокалов коректор од палетата Catrice All Around Concealer и Catrice Liquid Camouflage, маскара GR Essential High Definition, Malena посветлото црвено моливче, Brooklin бордо моливче, малку црна сенка meis, туш Malena, бело моливче Malena.
Прајмер-Clinique Пудра-Clinique Коректор-Maybelline Вронзер-Nyx Веѓи-Nars Сенки,тиш и хајлајтер-GR Трепки-Clinique Финиш пудра-Nyx
Спојлер: Употребено Garnier прајмер, photofocus wetnwild ivory пудра ,photofocus wetnwild коректор , Bourjois silk edition камена пудра, gr silky touch 04, catrice бронзер ,sleek хајлајтер, freedom makeup pro decadence rock n roll , виолетово моливче за очи , essence rock n doll маскара, pupa jelly glow lipstick 01