Користени продукти : Пудра - Радиант натурал фикс Веѓи - дуо за веѓи од Есенс Сенки - златна Наполеон Палета сенки револушн Туш - римел Маскара - Есенс
Идејата е добра , пресекот на сенки би требало да биде малку погоре според мене. Недостига ајлајнер црн, добро ќе го дефинира окото и ќе му даде убав чист завршеток. И можеби за нијанса потемно моливче за веѓи , барем во деловите каде сакаш да пополниш за да се дефинира формата подобро.
Благодарам за забелешките, така експериментирав многу сакам да научам cut-crease да правам ко што треба ама не ми излегува. И сенкиве не се добри а и четки немам соодветни. За нареден пат ке си ги поправам грешките. А на туторијали толку лесно изгледа.
Да ми веруваш дека и сенките супер ти се , само добра подлога чуда прави. Веќе си во добар обид да знаеш
maybelline fit me течна пудра, catrice liquid camouflageкоректор, golden rose камена пудра, meis сенки, golden rose terracotta сенка, aura face countour pallete, aura all year bronze бронзер, wet n wild megaglo хајлајтер, golden rose cat walk маскара, brooklin црно моливче, avon тиркизно моливче, golden rose моливче за веѓи, essence soft contouring моливче за уста, avonperfectlynude кармин, golden rose make up fixing spay.