Слична како предходно, ама у глобала така де шминкам. Пудра-Римел + Марк пудра во прав Руменило- Голден Роуз таракота Римел-Мисс Спорти Сенка-Авон четирибојните Au Naturale + златна сенка Голден роуз Туш- Кетрис мека четка Сет за веѓи- Марк дип браун Кармин- Кате 01
Користени продукти : Пудра - Радиант натурал фикс Веѓи - дуо за веѓи од Есенс Сенки - златна Наполеон Палета сенки револушн Туш - римел Маскара - Есенс
Идејата е добра , пресекот на сенки би требало да биде малку погоре според мене. Недостига ајлајнер црн, добро ќе го дефинира окото и ќе му даде убав чист завршеток. И можеби за нијанса потемно моливче за веѓи , барем во деловите каде сакаш да пополниш за да се дефинира формата подобро.
Благодарам за забелешките, така експериментирав многу сакам да научам cut-crease да правам ко што треба ама не ми излегува. И сенкиве не се добри а и четки немам соодветни. За нареден пат ке си ги поправам грешките. А на туторијали толку лесно изгледа.
Да ми веруваш дека и сенките супер ти се , само добра подлога чуда прави. Веќе си во добар обид да знаеш