maybelline fit me течна пудра, catrice liquid camouflageкоректор, golden rose камена пудра, meis сенки, golden rose terracotta сенка, aura face countour pallete, aura all year bronze бронзер, wet n wild megaglo хајлајтер, golden rose cat walk маскара, brooklin црно моливче, avon тиркизно моливче, golden rose моливче за веѓи, essence soft contouring моливче за уста, avonperfectlynude кармин, golden rose make up fixing spay.
И јас само со туш се шминкам без сенки, ама гледам пудрата убаво ти стои, ако можиш да ми кажеш што пудра е?
Од авон е ете ја во спојлер само што е некако излупена етикетата не можам ни јас да видам што пишува, во каталогот ќе ја најдеш одма. Успат еве од мене нешто пак (експериментирав на исончано што шминка би стоела) Види го прикачениот фајл 426886 Спојлер: Употребено -Малена бело моливче за очи -Малена туш за очи -Catrice all round маскара -Малена моливче за уста бр.220 -Ushas бронзер и камена пудра
@Anabelle.Amorette Уметност! Сакам да ме шминкаш Озбилно ова, нешто поубаво немам видено за мој вкус.