Спојлер Сенки - Essence, She, Oriflame Молив за веѓи - Essence Маскара - Essence&GoldenRose Коректор - Essence Бронзер&Руменило - Essence Кармин - Maybelline
Да од авон се. Мене не ми се допаѓаат нешто многу.. Јас розевите ги имам.. Служат како руж нешто и сјајни се ама не се доволно пигментирани..
Истите сенки секогаш што ги користам, само со тенко четче имам нанесено од кафеаво-златната сенка. Името им е избришано, па не знам точно кои се.
Ми недостасува нешто во целокупниот изглед. Можеби не треба да имаш бел туш туку црн...не знам нешто недостасува 1
Можно е. Некако карминот не ми се вклопува тука, јаболчниците ок се малку понагласено би било по ок...
И јас сум за карминот дека не е одговара , да ви кажам искрено ми бешт мака да барам друг хахаха А за тушот ако го продолжам треба трепки да клам.. еве целосно тушот
Нема потреба од вештачки трепки. Користи виткач и некоја добра маскара, на пример Maybeline. Многу е убав тушот Не можам да го пронајдам на сликата, кој е?
Не трепки не. Според мене вака поприродно изгледа, поради специфичната боја на сенка и белиот туш ова на почетокот на окото ти е вишок. Нема потреба, белиот туш ти ги освежува очите.
Primer - NYX Angel Veil Foindation - Catrice HD liquid coverage and Loreal Infallible 24 matte Concealer - Kiko milano and Revolution Eye palette - Tarte tarteist PRO and MAC Lashes - Aura Brows - Maybelline
Спојлер: Употребено Garnier прајмер, ГР 2 in 1 пудра , wnw коректор, Max factor камена пудра, catrice бронзер, aura 222 руменило, mur хајлајтер, iconic vitality палета , пигмент ali express , маскара за веѓи essence ,essence маскара, aura 04 трепки ,wnw кармин mauve outta here, безбоен сјај @Emushhhh кое бројче се трепките?