Спојлер: Користени производи течна пудра Catrice HD, камена пудра Rimmel lasting finish, сенки MUR iconic fever, туш Есенс водоотпорен, маскара Есенс лаш принцес зелената, руменило Есенс мат, кармин ГР 01.
Спојлер Спојлер: Употребено Clinique пудра BH палета - Take me back to Brazil BH молив за веѓи Too Faced - Better than sex маскара Baby Lips Cherry лабело
Спојлер Сенки - Essence, She, Oriflame Молив за веѓи - Essence Маскара - Essence&GoldenRose Коректор - Essence Бронзер&Руменило - Essence Кармин - Maybelline
Да од авон се. Мене не ми се допаѓаат нешто многу.. Јас розевите ги имам.. Служат како руж нешто и сјајни се ама не се доволно пигментирани..
Истите сенки секогаш што ги користам, само со тенко четче имам нанесено од кафеаво-златната сенка. Името им е избришано, па не знам точно кои се.
Ми недостасува нешто во целокупниот изглед. Можеби не треба да имаш бел туш туку црн...не знам нешто недостасува 1
Можно е. Некако карминот не ми се вклопува тука, јаболчниците ок се малку понагласено би било по ок...
И јас сум за карминот дека не е одговара , да ви кажам искрено ми бешт мака да барам друг хахаха А за тушот ако го продолжам треба трепки да клам.. еве целосно тушот
Нема потреба од вештачки трепки. Користи виткач и некоја добра маскара, на пример Maybeline. Многу е убав тушот Не можам да го пронајдам на сликата, кој е?
Не трепки не. Според мене вака поприродно изгледа, поради специфичната боја на сенка и белиот туш ова на почетокот на окото ти е вишок. Нема потреба, белиот туш ти ги освежува очите.