Пудрата ти е многу посветла од тенот, многу ти двои од вратот. Плус под устата не ти е убаво размачкана.
Извини што ќе те препрашам, не сум видела, која е сината сенка? Преубаво се шминкаш, а веѓите ти се прекрасни .
Спојлер: слика + Пудра - eveline aura - веѓи, маскара, контури, хајлајтер, кармин, туш catrice - коректор golden rose - моливче за очи Во спојлер дека пудрата не двои толку многу, него до светлото е.
Малку повеќе исенчај ја кафената боја или со малку посветла кафена одозгора над неа на краевите измешај ги двете бои, убаво ќе ти ги отвори очите. Тушот ми се допаѓа.
Пудра - Евелин Коректор - катрис Маскара - Голден Роуз Се друго е од Аура, карминот е од најновите број 629
Сите користени производи од сликата погоре, само карминот е од Авон ама некоја посветла нијанса. Розев е, не знам зошто на сликава изгледа како некој подтон на црвено, кога не е таков. Види го прикачениот фајл 437161
На сликава ми се допаѓа како изгледа пудрата,задоволна ли си од неа?Сакам да и дадам шанса,па вреди ли да ја земам?