Спојлер: Продукти wet n wild coverall, max factor pan stick, essence paleta, maybelline maskara, sephora molivce za vegi, stay matte kamena pudra, aura konturi, malena karmin, brooklin molivce i aura molivce
Не е тазе шминкано, на сред свадба сликано и кропнато .. малку Користени производи: Benefit Porefessional прајмер MUR Pro undereye прајмер хидрирачки Revlon Colorstay и Bourjois 123 Perfect пудри Maybelline Age Rewind и Affinitone коректори MUR банана пудра Max Factor creme puff камена пудра Моливче Есенсе за веѓи, гел за веѓи Авон, Make me brow маскара за веѓи - Есенс Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original MUR Soph X оргиналната и Extra Spice палети Fenty Beauty Morrocan Spice Foccalure светки G04 Diamond Rimel natural bronzer MUR Soph X хајлајтери, третиот од горен ред Aura eyeliner Golden Rose трепки Маскара Avon Supershock Max Volume На долните трепки Max Factor False Lash Epic Maybelline Master Drama Kohl liner На уста имав пред да изедам: EOS lip balm - berry нешто беше Аура моливче 09 Maybelline Super Stay Matte Ink - 40 Believer Малку Avon Mark Plump It Gloss - Plumping Pearl
Спојлер Розев колор коректор - Essence Коректор - Golden Rose Веѓи (гел и моливче) - Essence Сенки - Essence&Meis Маскара - Essence Руж - Essence Сјај - Essence P.s essence да ме спонзорира
Многу ми се свиѓа ептен убаво око имаш иначе, погодно за јака шминка, се би дала да имам вака крупни очи и јас
Спојлер: Употребено Garnier прајмер, GR HD пудра број 105, max factor lasting performance камена пудра , Catrice бронзер , Sleek хајлајтер, freedom makeup pro decadence rock n roll, маскара за веѓи Essence, Essence volume stylist 18h маскара,Davis црно моливче за очи, Aura моливче за усни, Balea фиксатор
Се е убаво. Јас вака кога би се шминкала само со малку потемна бордо или кафена/црна сенка би исенчала помеѓу сината и црвената да не двои премногу. Ствар вкус.