Може ли да пишете која пудра користите и кој број, јас имам таков тен али неможам никако пудра да погодам ? Фала однапред
Оваа пудра ја користам моментално од Авон што е Спојлер: Слика од пудрата Види го прикачениот фајл 446760
Мој скроз аматерски совет - малку "поокругло" прави ја сенката, за тој дел под веѓите да не ти е "бланко"
Ти благодарам за советот. Немам многу искуство со шминкањево, па ке го применам советот во иднина, доколку пак се шминкам
Ко за не искусна си завршила добра работа со сенката,ти фали креон на горниот капак за да ти ги истакне по убаво очите,за мене шминка без оцртано око не ми е шминка,може и туш но е по комплициран за нанесување па затоа ти велам креон. Се согласувам и со Саmelia послушај го и нејзиниот совет.
Ептен си подобрена во шминкањето од пред година две кога ставаше слики тука браво, преубаво изгледаш @marama Марамке во последно време зрачиш, секоја шминка ти е прекрасна
@zalosna се поубава си, а и со шминката на вистински начин ги истакнуваш убавините на твоето лице. @Dream-Girl благодарам Овој пат малку подебел ми излезе тушот ама па ми се допаѓа, поголеми ми ги прави очите Пудра и коректор катрис, туш, маскара и креон голден роуз, се друго е на аура. Патем можете да видите која блуза ми е омилена
Не дека сум некој експерт за шминка, само мала сугестија нанапред на окото не ставај толку сенки вака, белото е супер ама ова другата темна личи како модро некако, неубаво без него би било поубаво
Оддамна немам ставено слика пред да одам на работа реков да се изнасликам а се сликав на различна светлина за да ја "уловам" вистинската боја на пудрата , 1. На нормална светлина 2. Со блиц 3. Сликано надвор *палетата е на Too faced chocolate bar
Да? Но на пример со кој друг? И заради што? Сепак фала И онака уште малку имам од овој па ќе земам друг.