Шминка после 8 саати. Maybelline fit me пудра Rimmel каѓена пудра Maybelline the colossal big shot маскара Essence сенки Maybelline туш Essence бронзер и руменило Trend it up мат кармин (да го пофалам, не мрда со саати од уста)
Мислам уште малку да го издолжиш тушот и да го направиш пооштар многу поубаво ќе испадне. Другото се е супер.
Спојлер: Користено Пудра Catrice HD Коректор Catrice camouflage Камена Rimmel lasting finish Веѓи Avon Хајлајтер NYX Сенки MUR flawless 3 resurrection, MUR Renaissance palette night, црна сенка од she Маскара Rimmel
Шарено малце *Сликано е после 5 часа носење Спојлер: Користено Пудра Лореаал тру меч / Мејбелин суперстеј Коректор Лореал Бронзер Хула Бенефит Хајлајтер Бека Опал Сенки Бронкс Бел ајлајнер Nyx Маскара Катрис Веѓи Есенс Кармин Есенс мешано со моливче на Mac
Беше бед ајлајнер деј. Обично го издолжувам, ама овој туш не ми е нешто најомилен има лоша четка. Секако под наочари изгледаше топ, ги извадив само за сликање. Без нив не гледам ич.
Извини ама некако ту мач ти е нападен мејкапов. Пренападна шминка на очи и пренападен кармин е премногу.Требало понеутрален избор на сенки или пак со вакви сенки некој посветол кармин.Двете во комбинација изгледаат премногу навистина.Ми делуваш млада или бар имаш таква младалашка кожа,а со шминкава си како многу повеќе години плус.Од толкаво опавче на тушот си немала потреба,премногу е и нема смисла како изгледа. Пудрата ти е супер легната,тој дел ти е одличен. Браво,совршен мејкап.
Во живо поубаво делуваше Користено: Benefit Porefessional прајмер Revolution Pro Undereye primer Hydrating Bourjois Healthy Mix пудра Bourjois Healthy Mix коректор Rimmel Natural Bronzer Soph X MUR хајлајтер MUR банана пудра Urban Decay Primer Potion Maybelline Affinitone коректор Essence All About Matte setting powder Fenty Beauty Morrocan Spice MUR Neutrals Vs Newtrals Soph X MUR Extra Spice Wet&Wild dipliner Bourjois маскара Веѓи - Aura моливче, Essence маскара Моливче за уста Авон, течен кармин Golden Rose
Ти имаш предност што надворешните ќошеви не ти се спуштени, па можеш ептен добри шминки да изведеш Мал совет, обиди се wing-от малкуцка понагоре да биде, секако ако ти се допаѓаат тебе такви "помачешки" очи