Кај другарка на свадба, знам дека за такви пригоди обично се оди на шминка ама мене не ми се даваа толку пари, плус на крај секогаш сфаќам дека и не ми се свиѓа толку како ме нашминкале. Затоа си ја зедов работата во свои раце, си купив со парите некои шминки што ми фале и сега ќе ги имам за стално. Користени продукти на сликата подолу. Пудрата во стик на ГР ја користам за контури, а коректорот за посветли контури нешто како хајлајтер. Карминот е микс од сите овие оти тој што го планирав беше многу розев самостојно и бев како барбика.
Пудра - ingrid ideal mat, aura jelly Aura - бронзер, хајлајтер Сенки - аура, римел Туш - аура Маскара - голден роуз Кармин - аура Веѓи - дуо сенки за веѓи од аура
Прекрасна си И ја за на свадби сама се шминкам, сигурна сум дека пренападно ќе ме нашминкаат и нема да се свиѓам, а сакам понежно. Така да биг лајк за постапката и мејкапот кој што е стварно супер.
Квалитетот на сликава Пудра и туш малена Маскара и кармин авон Сенки палета некоја од козметика не се брендирани. За прв пат во темава
Благодарам. Aura absolute matte 630, one more time. Многу им се убави новите нијанси, а и се прилично долготрајни.
Maybelline superstay matte loyalist 05 и катрис 080 и римел ластинг и финиш пишува ама не се гледа бројката кафено е темно. Благодарам
Спојлер BareMinerals Original Foundation, Astor Skin Match Powder, Aura CorrectMe Concealer, Makeup Geek Blush, Makeup Geek Bronzer Молив за веѓи - Seventeen Сенки - Makeup Geek, Morphe x Jaclyn Hill, Туш и маскара - Clinique Кармин - Sephora Liquid Lipstick не се сеќавам дали имаше и нешто друго