Ако си успеала ова да го направиш со палета од Make Up Revolution чии сенки тешко се мешаат, тогаш небото би ти било граница со некои подобри.
Евелин пудра Кетрин арли сенки Веѓи аура Кармин аура Лице аура Маскара на голден роуз Туш голден роуз
Убаво и нежно делува Кое бројче ти е пудрата на ГР, барам нешто што би одговарало на Хелти Микс бр.52
110. Темна ќе ти е. Носи си ја Хелти Микс со себе и ќе направиш споредба и ќе ја пронајдеш соодветната нијанса. Јас ја користам и Боржуа 123 перфект бр. 54 и со неа си ја барав нијансата од голден роуз
@zalosna какво ти е мислењето за маскарата на Лореал? Ја донесоа и кај нас и ме привлече необичното пакување, па ако ја бива да си ја купам
Изгледaш прекрaснo.. Дaли мoже дa нaпишеш пудрoтo oд кoјa фирмa е и кoректoр дoкoлку имaш пoштo, не се пoзнaвa бaш.
Пудра - ингрид идеал мат и аура Сенки - Кетрин арли, мур, некоја копија на худа Туш и маскара - голден роуз Кармин - аура Веѓи - дуо сенки за веѓи на аура у маската на есенс Коректор - катрис хд
За табло, малку се подновив и сама се шминкав Спојлер: користени продукти Лице: подлога и течна пудра - L'oreal infallible, руменило - Deborah Milano Очи: сенки - Morphe Jaclyn Hill palette, маскара - Maybelline lash sensational, молив за очи - Gosh giant pro liner Усни: Morphe matte liquid lipstick (suspect)
Sleek and maybeline eyeshadow Maybeline mascara Radiant eyeshadow base L.A. girl orange concealer Bourjois perfect 123 foundation Healthy mix concealer Banana powder Avon glow bronze pearls Wet'n'wild highlight Kylie eyeliner Avon luxe lipstick Esence eyebrow liner
Преубава е нијансата на карминот. Гледам дека е на малена ама не можам да видам кое бројче е. Ќе може ли да ми го кажеш?