Спојлер: Употребено Ordinary прајмер, Alverde gel пудра, GR камена пудра и маскара, Alverde бронзер, Mur руменило, Kat von D Fetish палета, лабело
Пудра - фармаси Бронзер, руменило, хајлајтер, веѓи, Кармин - аура Очи - Кетрин арли, mur, wet'n wild Маскара - есенс Туш - голден роуз Коректор - катрис Банана пудра - 183 дена
Пудра - Ревлон Колорстеј Веѓи - голден роуз Маскара - мејбилин златна Мејбилин колор тату Кармин - МАС хероин
@wannaBeMomma Прекрасна За веѓи, голден роуз - што? Молив или сенка? Ми се свиѓа нијансата,и моите се вакви ама никако да го усогласам со моливче..
Користено: Benefit Porefessional прајмер MAC Studio Fix Fluid N5 Maybelline Age Rewind Concealer Light Wet&Wild Photo Focus камена пудра Rimmel Natural Bronzer Soph X Revolution хајлајтер Fenty Beauty Morrocan Spice Avon Supershock маскара - зелената Catrice молив за веѓи, Essence маскара за веѓи Avon моливче за уста, од новите, дебелите, металик Wet&Wild lip stain Vamp Girl На средина на окото имам ставено mirage која е доста праскеста и со glitter, за жал воопшто не се познава на слика.
Преубаво досега најмногу ми се допаѓа, вака без туш и веѓите ти се ептен погодени, ти стои ваков тип на нежна шминка
Кој заводлив поглед го имаш @marta993 Не те препознав , многу убаво иако делува како не целосна шминката ( дополнување на веѓи според мене фали ) Еве и од мене чисто онака да не ме заборавите Спојлер Спојлер: Користени производи
@lovemme хаха благодариме се согласувам дека не е целосна шминкава си дојдов од работа, а таму носам минимална шминка па мерак ми беше да ја пробам палетава