Женски незнааам кај да пишам, кко сте задоволни од wetnwild highlighterot и од maybelline master chrome , кој е подобар ?
Понежна шминка Пудра - аура тотал про Лице - мур голема палета со бронзери, хајлајтери Веѓи - аура дуо сенки за веѓи Сенки - софи Маскара - голден роуз Кармин - есенс
За карминот да не ти е вака, прво обележи ги границите на устата со моливче во иста или бар слична боја и потоа нанеси кармин во преостанатиот дел. Ќе видиш ама ќе е подобро.
Пробај да започнеш со нежна сенка, нежно утнато никогаш нема да изгледа лошо како темно и кикснато. Сенката искрено не ми се свиѓа, можам да забележам дека имаш природна убавина,таква нападност не верувам дека ти е потребна. Купи си четка за блендање, мислам дека со неа што и да ставаш, ако изблендираш убаво ќе изгледа. За карминот, со четкичка за коректор помини околу рабовите на устата, би требало да изгледа убаво. Keep up with the good work! @marta993 девојко изгледаш нереално. Гледам слики на темава и кога и да те видам не можам да ти се изнагледам колку убави очи имаш, а поготово па како ги шминкаш.
баш и` се секси веѓите .. дури мислам дека веѓите се заштитен знак на стилот на девојката... преубава е со такви веѓи.
Здраво дами Спојлер Имав јас претходно акаунт тука пред 4/5 години, но го заборавив мејлот и пасвордот па не можам да си го вратам, еве ме повторно со вас од ваа година, можеби ќе ме препознаат некои од членките кои што пишуваат уште од тогаш посебно тука на оваа тема каде што имам ставено многу слики. Да не должам еве ме. Спојлер: Користени продукти Пудра - Менхетен мат, Контур/хајлајт - Ингрид сет, Туш - Евелин водоотпорен, Маскара - Лореал телескопик, Кармин - Аура мат бр.625 break the rules, и сет за веѓи од Орифлејм нанесено со четка. Уште една слична на оваа шминка само незнам што маскара имам тука знам мојата ми се потроши па од на колешката си ставив. Карминот е на Малена мат 119 бројче.
@candy.cane фала премногу Спојлер: Употребено Max factor lasting performance, GR silky touch 04, Alverde бронзер,Revolution крем руменило, Revolution vivid baked хајлајтер peach lights, Tammy Makeup Revolution палета,GR маскара, Essence кармин
веѓите ти се ко пола нацртани пола не. Нема континуитет. плус коректорот што со го нанела над пола веѓа ти се познава ептен.
Јас само ги надополнувам веѓите, не преферирам дебели веѓи. Не се секирај не се вреѓам со критикава, за некој не знае ама си бара провокација. Треба да има простор помеѓу сенката и веѓата,јас имам малечки очиња и не преферирам сенка низ цело око. Поздравче.