Јас само да искоментирам дојдов. Уште не сум решила да ве дружам со мои слики тука, па се надевам дека нема да ми замерите за критиките @angelche16 Многу, ама навистина многу си ми за пофалба Шминкањето за годините кои ги имаш ти е совршенство. Нежно, соодветно нагласена боја на очи, ненападно и едноставно. И уште поголема пофалба затоа што знаеш да ги прифатиш и негативните критики без лутење. За ова имаш прегратка @Feminka22 Се согласувам со коментарите од девојките дека треба повнимателно да ги исцрташ усните За сенките би ти рекла да се вежбаш и со малку потемни тонови и малку повеќе нијансирање. И без грижа се' се учи @Dream-Girl Супер се шминкаш, навистина Само ако важи мојава сугестија би ти рекла дека малку посветлите кармини мислам дека поубаво ти стојат До @marta993 имам прашање. Дали одржуваш приватни часови за нијансирање и комбинирање на бои на сенки? Преубаво се шминкаш и да знаеш дека за идна свечена пригода ќе си резервирам термин за шминка
Спојлер: Користено Пудра- Лореал Perfect Match Коректор - Катрис Setting Powder: Essence Бронзер : Hoola Benefit Хајлајтер : Becca Opal / Wet n Wild Сенки Morphe 35R Веѓи : Есенс Трепки Аура ( изгубено ми е пакетчето не се сеќавам на бројот) Кармин : Mac molivce Spice
farmasi пудра golden rose маскара, молив за очи, туш aura кармин, бронзер, веѓи sofi сенки за очи revolution pro хајлајтер и руменило Устата ми е лом од херпеси затоа така чудно игзледа.