Со задоволство. - NARS коректор во нијанса Honey - Alverde Augenbrauenstift - молив за веѓи - Catrice Cosmetics Longlasting BrowDefiner - нијанса 030 Chocolate Brow'nie - Huda Beauty Remastered - S-he Stylezone eyeshadow palette - 8010 - темно сина сенка (нема назнака од кој бренд е, веројатно паднала лепенката). - Golden Rose Eyeliner - бело моливче за внатрешниот долен дел од окото, бр. 312 - Eveline Cosmetics Professional Art Makeup Eyeliner Pen - Rimmel Extra 3D Lash Mascara - Extreme Black - Четка за коректор од AURA - Дуо четка за сенка од AURA. Да не е потребно и да сликнам?
Да, бидејќи сите членки сликаат и за да не се прашува оделно и полни темата. Тоа е правило тука. Евентуално само за број и име на палета, коректор,кармин итн.
Пудра фармаси и на есенс инста Сенки софи и на wet'n wild Маскара Голден роуз Веѓи дуо сенки од аура Кармин аура Лице големата палета на revolution
Спојлер: Користено: Catrice Slim'matic Ultra Precise Brow Pencil Maybelline Fit Me коректор, нијанса 20 Rimmel Insta Fix&Matte translucent powder Catrice Cosmetics Liquid Metal Eyeshadow, нијанса What do you Sea? HUDA Beauty Rose Gold Palette Eveline black liner Golden Rose Eyeliner 312 Rimmel Extra 3D Lash маскара
^Девојки иако користите нешто што и претходно сте го постирале тука, неможеме да враќаме страни и да го бараме вашиот пост за да видиме на пример каков кармин имате. Затоа мислам дека е најдобро под секоја слика да си ги пишувате користените производи, ете во случајот ќе си направите copy-paste. Извинете за оф топик ама гледам дека често пишуваат дека имаат користено исти производи и повторно после тоа се препрашува.
Пудра Голден Роуз мат и на есенс инста Коректор на аура тотал про Бронзер аура Хајлајтер revolution палета Очи палетата на софи Усни евелин течен Кармин во нијанса red passion Маскара есенс Веѓи аура дуо сенки за веѓи и плус должина на трепките
Секојдневна (веѓите знам дека ми се ужас но ги растам) Користено: лореал пудра и гр прајмер мешано, аура коректор, гел за веѓи фокалуре, римел сенки, гр маслара, контури гр, моливче аура.
И јас имам тенки веѓи и сакам да ги пораснам, ставаш нешто или само чекаш да помине некој временски период ?
Ги мачкам со рицинусово масло и задоволна сум, доста ми ги згусна. Ми беа многу поретки него што ми се на сликата.