Pudra : Golden rose Hd fundation Kamena pudra Deborah Korektor: Aura techen korektor Esence: bronezer Rumeno i hajlajter od proartist paleta na freedom Tush: aura Maskara: avon portokalovata extrime Vegi: aura pudra za vegji Senki meis Usni: molivche avon mysery moave
Спојлер: Користено: Catrice Cosmetics Longlasting BrowDefiner - 030 Chocolate Brow'nie NARS creamy concealer - Honey Balea Young Kompakt Puder - 02 Beige DoDo Girl Professional Makeup Eyeshadow Palette - 01 DoDo Girl Professional Makeup Absolutely Matte Eyeshadow - 02 Catrice Cosmetics Absolute Bright - 010 Candy Warhol Catrice Cosmetics Eyeliner Pen in Black Rimmel London Extra 3D Lash Mascara 003 Extreme Black
Течна пудра YSL All Hours BD20 Коректор Makeup Revolution Conceal&Define C3 Маскара за веѓи Loreal Brow Artist Plumper Medium/Dark Сенка Lime Crime Venus 3 palette Маскара YSL Baby Doll Руменило Juvias Place Saharan Palette vol.2 Кармин Lime Crime Stacy’s Mom
Секојдневна и секогаш користам земјени тонови, мнооогуууу ретко да експериментирам со шминка И ова ништо повеке
Користени продукти: Очи: Сенки за очи - Kylie, Maybeline burgundy bar, Meis glitter Туш за очи Голден Роуз Маскара - голден роуз голд Веѓи - есенц black Лице: Пудра Голден роуз Hd 110 Коректор Голден роуз Hd 07 LA girl orange concealer Pop feel green concealer Avon glow bronze pearls Wet n wild highlight Усни: Kylie lipliner Golden rose metals matte metalic lipgloss 57 ruby Malena течен кармин 121
Ти благодарам. На устата имам нанесено безбоен балсам од Balea (лабело) и одозгора обоив со моливче од Brooklin бр. 232. А на очите употребив eyeliner од Eveline. Како фломастерче е.
Red Cut Crease&Silver Glitter Tears Течна пудра YSL All Hours Foundation BD20 и The Ordinary Coverage Foundation Коректор Maybelline Instant AntiAge Eraser Concealer Neutralizer и MUR Conceal&Define C3 Веѓи Golden Rose Precise Browliner 101 и маскара Loreal Brow Artist Plumper Medium Dark Сенка MURxSophieX Extra Spice Туш Essense Liquid Ink Waterproof Светки Glitter Primer Nyx&Nyx Glitter 10 Маскара YSL Baby Doll Руменило MAC Melba Хајлајтер FentyBeauty Hustla Baby Кармин Lime Crime Red Rose
За каква пригода е шминката? Некако е пренападна, но добро ствар вкус, карминот не ми се допаѓа како е нанесен надвор од устата, а и сенките некако се лошо изблендани...Ајлајнерот ти е убаво нанесен, без толку нападна сенка ќе било подобро... @SwanMay преубаво е, совршен ајлајнер
Моливчето на уста ти е пренападно и двои.. Не знам со која цел е вака ставено ама не ми се допаѓа. Веѓите ти делуваат несредено и светките се капак на све. Лошо. Многу лошо. совршено. Истата ти е прекрасна и многу природно делува. Шминката на очи иако е јака балансот се случува баш кај моментот со устата. Одлично