Ова е веќе уметност. Давај инстаграми, рекламирај се Малку оф топик: Bree@ rose-platinum blonde коса ти стои ептен добро, подобро од обична blond (барем според мене). s17 ова е освежувачки! Нешто поразлично. Изгледа како шминка за висока мода или за модно списание. Ми се допаѓаат и обетките Keep on makeup-ing what you are makeup-ing. Се вклучувам поретко и затоа и поретко ги разгледувам темиве и морам да искоментирам дека кај некои се забележуваат огромни промени на подобро. Се познава кои прифаќаат конструктивна критика, а кои не. Кај овие вториве не е дека не сакаат да се потрудат (очигледно сакаат, затоа и постираат во темава) туку наоѓаат оправдувања дека „така сакале“. Има огромен талент низ темава. Се надевам дека ќе го насочите и на нешто повеќе од шминка Ако имате ваков талент за шминкање, којзнае што уште има во вас кое чека да биде откриено
Палетата е на меис ако не се лажам...ако се лажам ондак имаше ваква на меис. @TutiFuti ми недостасува туш, и малку повеќе блендање. Инаку, имаш талент.
Од дамна ми е земена палетата да на Meis e ама доста се убави што знам за 220 денари вршат работа. @buba4e89 на брзање беше затоа не сакав туш да ставам.
Glossy Black Eye Течна пудра The Ordinary 1.1N Коректор MUR Conceal&Define C3 Камена пудра MAC Sheer Pressed Powder Бронзер Benefit Hoola Руменило MAC Melba Хајлајтер Масло за лице &ABH Sun Dipped Очи Kat von D Saint&Sinner,Loreal црн молив &сјај за усни Веѓи Loreal Brow Plumper Medium Dark &лак за коса Усни The balm Meet Matte Hughes Trustworthy помешано со коректорот
Спојлер: Употребено the ordinary прајмер, maybelline superstay пудра, ГР камена пудра, rimmel бронзер, Aura руменило, rimmel хајлајтер, Juvias place палети The festival и Nubian 2, ГРcrayon кармин 10, GR маскара, Essence гел за веѓи
Пудра ингрид идеал мат Коректор аура Бронзер, руменило, хајлајтер аура Сенки софи и есенс хохохо Туш и маскара голден роуз Усни аура течен Кармин и моливче од флормар Веѓи аура дуо сенки
Здраво, за прв пат во темава Пудра golden rose HD и Aura loose powder Коректор golden rose HD Сенки и хајлајтер BH Cosmetics Carli Bybel Deluxe Palette Kонтури essence Молив за веѓи Aura Browmatic Кармин и моливче golden rose
Мене ми се допаѓате сите во темата, пред се мило ми е што секоја од вас си го има пронајдено стилот и тоновите што ви одговараат на лицето и техниките ги изведуват супер, само јас лично би сакала понасмеани лица да видам Сите сте убави, само уште насмевка фали
Имаш очи како на срна. Преубаво! Се си е истакнато како што треба, па и покрај појакaва боја доле, не делува нападно. Долните трепките твои се така? И мене ме прашуваат истово, ама може постојат и за долните да се залепи.
Благодарам Мои се и горните беа многу подолги ама со тек на годините некако ко да се поретки и пократки. Инаку постојат и за доле вештачки, баш пред некое време гледав и се чудев @Glossy-girl благодарам