Користено: - City Color - FEARLESS Palette - Meis - pink concealer - Aura - Correct Me concealer - 302 Pastel Beige - Rimmel London - Wake Me Up - 303 True Beige - Golden Rose - Contour Powder Kit - Catrice Cosmetics - Longlasting BrowDefiner - 030 - Impala - Ultimate Shiny & Blackest Black Eyeliner 509 - Rimmel London - Extra 3DLash - 003 Extreme Black
Благодарам. Ја испробував палетава, прекрасна е и полна со бои. Чувствувам дека ќе ги баталам сите други што ги имам.
Сега гледам за коментарот за косата и јас повеќе се бендисвам така ама моментално косата мие во сите нијанси од розевата фарба
- Лице: Пудра Голден Роуз HD 109 Коректор голден роуз HD 07 Камена пудра Боржуа Хелти Микс 53 Beige Clair Avon Glow - бронзени топчиња Вет ен Вајд Хајлајтер Precious Petals - Очи: Makeup revolution - Palette iconic dream Golden rose dipliner black Golden rose wonder lash 12x mascara Essence - молив за веѓи 01 black - Усни Балеа лабело Авон Luxe кармин - designer red Kylie lipliner mary jo k Golden rose liquid matte lipstick 18
@SwanMay @Irreplaceablee @Bree@ @marta993 совршени сте!!! Како би ми се вклопиле во некоја од замислите за фотографии што ги имам...
Спојлер: Користено Пудра Лореал тру меч Коректор Катрис Setting powder бебешка пудра Сенки Morphe i Beetique Веѓи есенс Маскара Катрис Хајлајтер Кико Бронзер Хула Бенефит Сјај Фенту - Fenty glow
Течна пудра Estee Lauder Double Wear Коректор Maybelline Age Rewind Brightener Пудра во прав Makeup Revolution Banana powder Контури и бронзер Artdeco Most Wanted Palette Cool Руменило Bourjois Rose Ambre Хајлајтер ABH Sun Dipped Веѓи Nyx Eyebrow Gel Прајмер за сенка Nyx Waterproof Primer Сенка ABH Modern Renaissance & Smashbox Full Exposure Туш Essence Liquid Ink Waterproof Маскара Bourjois 1 Seconde Volume Ultra Black Молив за очи Nyx Wonder Pencil Light Кармин LimeCrime Riot
Пудра ингрид идеал мат 303 коректор aura touch up pro 044 бронзер аура руменило аура coral party сенки софи и есенс хохохо маскара essence super curl volume молив за усни golden rose 510 кармин аура 635 веѓи дуп сенки од аура хајлајтер aura city lights
Ај ко ќе не те мрзи пиши ми збор-два рецензија за пудрата на Ингрид, каква кожа имаш, како се понаша, колку трае... Инаку, преубава шминка
Која од која поубава. Блазе вам девојки, јас појма немам за шминкање. Само молив за очи, маскара и сјајче. Пудра не користам бидејќи неможам да ја пронајдам соодветната, имам осетлива кожа. А многу сакам да научам да ставам туш, сум пробувала едното око исцртано таман, другото катастрофа. ич немам дарба за оваа работа.
MAC Studio Fix Fluid N5 Maybeline Instant Anti Age Concealer 01 Light Essence All About Matt fixing compact powder Essence Sun Club Matt Bronzing Powder / darker skin Wet&Wild Coloricon E3272 Apri-Cot in the Middle и Essence Matt Touch Blush 20 Berry me up! Wet&Wild Photofocus Natural Finish setting spray Anastasia Beverly Hills Soft Glam Avon True Colour Supershock Max Volume Mascara Trend It Up Warerdrop brow liner waterproof 030 Essence Make me brow eyebrow gel mascara Avon True Colour Glimmerstick lip liner Mistery Mauve Catrice Ultimate Matt Lipstick 070 Nude Crush Everyday Max Factor 610 Angel Pink lipstick Знам оти матна сум, не знам да се сликам сама себе очигледно Нема филтери, врагови, ме замазнува малку камерчево за селфи.
Ќе може ли да ми кажеш конкретно кој сјај од еssence? И дали бојата во живо изгледа исто како и на сликава? Прекрасна е.
Види го прикачениот фајл 481630 Пудра ингрид идеал мат 303 коректор aura touch up pro 044 бронзер аура руменило аура coral party сенки софи маскара essence super curl volume кармин аура веѓи дуп сенки од аура хајлајтер aura city lights Туш голден роуз