Коректорот на Аура како подлога за сенки Палета снеки на Jaclyn Hill Трепки Aliexpres Маскара Maybelline Lash Sensational Користени четки од Аура
@Emushhhh Оф топик, имаш многу убава боја на очи, преубав цврст син тон @buba4e89 Совршено! Избалансирано, ненападно, со природен елемент, многу ми се допаѓа
Офф топик..Морам да напоменам имаш девојче преубава боја на очи.. А за шминката добро искобинирано двете бои..посебно што се појаки бои.
Ништо посебно, ни слика немам убава, за на кафе инаку, одамна немам ставено во темава па чисто мерак да ми пројде П.С брзав и немав време за веѓите да ги потполнам напред, па занемарете го тоа Спојлер: Користено
Benefit Porefessional Face Primer MAC Studio Fix Fluid N5 Maybeline Instant Anti Age Concealer 01 Light Wet&Wild Photofocus Pressed Powder Neutral Buff Essence Sun Club Matt Bronzing Powder Darker Skin Wet&Wild Coloricon E3272 Apri-Cot In The Middle и Max Factor Multi Matt Blush 020 La-Lavander Soph X MUR Highlighter Palette Wet&Wild Photofocus Natural Finish Setting Spray Anastasia Beverly Hills Soft Glam Fenty Beauty Moroccan Spice Essence Liquid Ink Waterproof Eyeliner и Wet&Wild Megaliner L'oreal Flase Lash XFiber Xtreme Resist Waterproof Mascara Trend It Up Waterdrop Brow Liner Waterproof 030 Essence Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara Aura Lipliner (мислам 61 Warm Brown) Max Factor Lipfinity Lip Colour 175 Exalted Essence Lipgloss 07 Happiness In A Bottle
Коректор Аура correct me Пудра Аура cover me Мочивче за веѓи Avon Контури и хајлајтер Аура Трепки aliexpres Маскара Maybelline lash sensational Палета сенки Jaclyn Hill и no name Пигменти Nyx Кармин и моливче за уста Голден Г.
Веѓи - Есенс Ајлајнер -ГР Коректор - Катрис Хајлајтер - Бека Бронзер- Хула Бенефит Моливче од Кико ( избришано ми е бројчето)
Употребено: Max factor lasting performance пудра, Essence translucent пудра, GR silky touch камена пудра, Aura руменило, MUR хајлајтер, Alverde бронзер,Kat von D Fetish палета,Essence маскара за веѓи, GR маскара,Gr crayon 10, Balea фиксатор.
Пудра ингрид идеал мат 303 брозер аура, руменило аура сити лајт веѓи аура дуо во нијанса дарк туш голден роуз, маскара есенс хајлајтер и сенки за очи палетата карми кармин аура