*карминот треба да си го поправам знам Пудра-Дебора 24 оре Веѓи-Флормар моливче Сенка-Gold Rush палетата Римел-Maybelline Lash Sensational Уста-Lip Kit нема марка
Види го прикачениот фајл 488501 Користено: Веѓи - set eyebrow she Сенки - USHAS matte nudde palette Туш - Малена Маскара - Катрис Бело моливче - Малена Пудра - Авон Коректор - Авон Кармин - Орифлејм (бројчето ми е избришано) Руж и хајлајтер - USHAS palette
Пудра фармаси, бронзер, руменило, хајлајтер аура Очи софи, маскара есенс, веѓи аура, колор драма моливче за усни
@zalosna Не знам што си им правела на веѓите, ама совршени ти се, ликот ти е сменет дури! Не те ни препознав . Многу си убава, па и дека без туш, многу ми се допаѓа твојот изглед.
@marama бев да ја купам и поради нијансите се откажав. Ужас нијанси за светла кожа, едната бела, втората темна. Многу убаво изгледа на тебе.
Пудра Ревлон 240 Коректор Mur 6.5 Сенки Sleek и Сефора Маскара Голден Роуз Кармин Римел, течен кармин Малена Веѓи Есенц Хајлајтер Вет ен Вајд
Сликана сум после 6 7 сати носење на шминката Пудра Aura Cover me и Catrice liquid camouflage Коректор Ingrid Контури и Хајлајтер Aura Лајнер Малена Сенки no name и Jaclyn Hill Кармин и моливче Golden R. Веѓи Aura Маскара Maybelline lash sensational
Пудра-Deborah 24 ore Коректор-maybelline fit me Маскара-Maybelline Lash Sensational Сенки-Gold Rush Хајлајтер-Golden Rose Руменило-Seventeen Уста- бордо моливче (избледена е марката одамна ми е) и течен кармин розев Карминов пак личи утнат, не знам како да се фатам во кадар веќе аман
Топ е се ама мора нешто да ставаш на уста за порите.. Дали лабело, дали сјај.. Било што. Многу суво ти делува а преубава уста имаш